About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, May 16, 2008

Bosan..memang aku bosan..

Photobucket
Bosan..memang aku bosan..bosan..bosan!!!
Bosan kalau tak banyak workload di office, ndak2 pulak bos outstation. Orang buat cum P.A like me memang lah boring. Dok ternanti-nanti call dari bos kalau-kalau ada ad-hoc job je. Admin work jalan jugak..sales job ramai lagi orang leh buat. Collection pun tak dapat lagi, asyik follow-up je. Sometimes, bosan jugak keje chasing payment ni. Bankers kalau jawab call pun dah semacam je tone suara dia..hihi..nasib badan ler. Orang dah lali dengan workload macam aku ni boleh jadi 'bodo' agaknya kalau berhari-hari rasa situasi camni.

Sayang aku tak sempat 'snap' pic staf yang ber'gathering' dlm ofis semalam. Kalau tak confirm aku e-mel terus kat bos...haha..padan muka..bebal sangat kat aku. Ended up aku pun kena join 'gath' diorang..discussion la actually,untuk event minggu depan.
Luckily, cuti sampai senin,selasa masuk ofis..meeting. Lepas meeting mesti banyak balik keje aku...akak suka!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails