About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, May 21, 2008

Tmn Negara Teluk Bahang~18th - 19th May 2008








































Cuti last weekend banyak spend masa kat island side. My plan to meet up with former classmates terpaksa ditunda ke date yang lain due to a few yang kena keje during weekend. Suddenly je buat plan nak ke Tmn Negara. Have not been there for a long time..so, nak tengok latest changes kat sana. Last pegi masa tu camping dengan budak2 Sony and Pejabat Belia,tak ingat dah bila tahun. Memang beria-ia nak back to nature, tension punye pasal sekejap pun jadi la. Bawak my mum sekali, so kesian kan dia, tak dapat la nak gerak jauh. But second day tuh..boleh tahan jugak tracking. Boleh dijadikan aktiviti hujung minggu for me..daripada tkde program tu, at least something jugak kan. On monday, lepas resting a lot kat umah my auntie and lepas lama gak menunggu my sis bf..baru le dapat merasa 2nd trip. Nyaman je..:-) The most important thing, during cuti macam ni baru le dapat nak share stories dengan my sis. Kalau tak masing-masing buat hal sendiri..akak bz keje, adik bz dengan bf..hehe.Mampus kena 'luku' kepala nih. Lepas settle semua domestic issue kat umah..settle problem keta baru la boleh concentrate nak bercuti, nak recreation. For this being, limited sangat nak buat semua tu.










No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails