About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, June 13, 2008

addicted to blue

I just dont know why, but i'm really addicted to 'blue'. This pic was taken from my room. Dah beberapa hari dah this 'blue perdana' parked at the same parking bay. Tapi hari ni baru berkesempatan parking sebelah keta dia. Actually, saja parked sebelah keta mamat dell ni..nak tengok keta sapa cun lagi..huahua..kalau senget sket parking tu dah boleh buat auto-show.
But it's true, aku memang cepat tertarik dengan kereta yang same color as mine. Maybe jugak sebab character orang yang sukakan biru..I'm just eager to know. Normally, kalau on the road dan berselisih dengan kereta yang sama warna, both driver will take a closer look at each other.
I just love my blue car and not sure sampai bila baru nak rasa bosan dengan dia.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails