About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, June 4, 2008

Fuel Hike

"The government announces petrol price will go up by 78 sen at midnight - a 41 percent jump from RM1.92 per litre to RM2.70"

Waaa..tension betul. 40 minit queue kat shell tadi. Everywhere long queue. Nak tunggu the next day pun memang dah alang kepalang minyak tu dok level 1 bar, redah je la. At least save untuk batch ni jadi la. Kat petrol pump tadi pun semuanya muka bebal, temper..siap honk!!honk!! lagi. Kot yer pun marah..bawak-bawak la sabar. Terminal credit card pun busy..mcm mana nak cepat. Akak naik BMW kat belakang bontot keta pun muka dah macam *#*!..understand what I meant?? haa..bengang dah la aku pun! Aku pun tunggu lama jugak. Silap haribulan tak pasal-pasal je akak tu balik jalan kaki tadi.pancit 4 tayar keta dia...haa. puas ati! Geram ni...geram minyak naik satu hal..geram attitude orang lagi satu hal.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails