About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, June 26, 2008

kek untuk mak mentua..hehe

Kek batik ni dibuat oleh my sis with my recipe and effort..haha..jadi cikgu masak la pulak. Dia yang nak ambil hati mak mentua tapi akak dia lak yang jadi mangsa. See..mana ada kedekut ilmu..mama selalu cakap aku camtu. Tengok je macam kedekut tapi baik hati jugak..hehe..puji diri sendiri! Lepas balik keje petang tadi dah kena tolong dia kat dapur. Takpe la adik punya pasal..asal dia & bf happy cukup la.

Esok kena ambik sikit portion kek ni nak bawak ke office, bagi diorang rasa. Most people familiar dengan kek ni. Bukan susah sangat nak buat, cuma guna Milo, Buttercup, condensed milk, biskut marie and peanuts. Dulu kerap jugak buat kek ni and bawa ke office, buat bekal tea-time..:-) sekarang dah malas sikit...sikit aje.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails