About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Saturday, June 14, 2008

Metropolitan Park, Relau






Like any other saturday, hari ni tetap kena ke pejabat walaupun setengah hari je. After work, drop by kedai "abang"..(BROTHER'S..haha) nak settle problem central locking satria. Nasib baik la tukar part tu tak mahal, kalau tak mau menangis jugak sebab bulan ni dah terasa budget lari. Settle hal satria baru boleh nak merayap ke mana pun.

As promise dengan my lil cousin, Nasuha..minggu ni kena gi jogging dgn dia sebab plan last week cancel. So..shoot ke Relau..heheh, macam biasa nya jugak dik na lak drive..malas. So, petang tu memang spend quality time untuk family je. Nearest recreation spot, Metropolitan Park, Relau. Memang dekat sangat dengan rumah Nasuha.

It's a very nice park..ada jogging trail yang memang 'back to nature' and sesuai untuk walks, the fountains, landscape garden with playground and exercise facilities. It's relaxing bila dapat fresh air once in a while.

I can see how excited Nasuha is. Lagi excited dia kalau dapat makan rojak. For me, the best thing is sweating..dah lama tak keluarkan peluh dengan berjogging.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails