About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Saturday, June 7, 2008

My breakfast, roti canai + daging. The best roti canai in town, "roti canai transfer road".



Dik na kata makan kat sini muhibbah. We should proud to be Malaysian.
Sesekali makan kat roadside stall macam ni..best jugak. Selain dari breakfast di rumah or daily breakfast kat office yang dah jadi rutin, bosan. Ambience makan tempat macam ni lain dari yang lain. Besides, masa ni boleh lah perhati gelagat masyarakat berbilang kaum. Due to public holiday, nak cari breakfast berbatu-batu jauh nya pun memang tak ada masalah. Makan untuk 2 orang plus ngan drinks baru lebih kurang RM 6.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails