About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, March 24, 2009

Majlis Pertunangan Nadia & Nasir

Sekitar Majlis Pertunangan my sis, Nadia and Nasir on Sunday, 22nd March 2009. A simple and moderate function to mark the engagement.





Me and my sis. Tengok pic ni baru i notice yang aku semakin tembam..(and plain) without make-up. Bukan apa, tak nak more exposure, nanti kalah orang yang diraikan..hehe.


Dulang hantaran dari pihak kami untuk rombongan pihak lelaki. Pink kaler tuu..my sis buat sendiri with my help of course..:-)

Tersenyum simpul...control ayu la tu..

Tetamu/rombongan pihak lelaki, came with 7 cars, penuh sesak rumah dibuatnya..


Bakal mak mentua dia kat belakang, lepas upacara sarung cincin..

Dah selesai majlis baru sempat posing dengan our sepupu kecik..nasuha

Ni pic with our beloved grandma..

me and mom..dipaksa posing

pic ni pulak dengan makcik ita tersayang..

Close friends, attending the function and give some helping hands..

sponsor cup cakes, cik eila..

Rombongan pihak lelaki balik, konvoi perodua viva club lak sampai..all together, 15 cars..all tied with pink ribbons, tapi tak nampak dalam pic ni..sayangnya.

Inilah dia orang yang bertanggungjawab...heheh..dengan tunang tersayang lepas semua habis
majlis. Dah ada lesen ek...sepersalinan aku jangan dilupakan k..:-)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails