About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, March 12, 2009

Preparation for 22nd March 2009

Tarikh 22 Mac dah pun ditetapkan sebagai hari pertunangan my sis with her bf. So, last sunday & monday we have spent time together cari barang-barang gubahan hantaran as preparation untuk hari tu nanti. Bukan main 'gumbira' dia...orang dah nak bertunang, muka pun berseri-seri je. 'Jeles' gak cek ni dibuatnya. Gambar-gambar ni masa kita tengah shopped around kat A tu Z, Bandar Sunway.


tengok gubahan hantaran ni, simple and just nice.


leceh jugak..nakpilih 'munge-munge cinta' ni pun kena ambil masa..


sempat lagi tersengih-sengih.. orang happy la katakan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails