About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Thursday, March 12, 2009

Preparation for 22nd March 2009

Tarikh 22 Mac dah pun ditetapkan sebagai hari pertunangan my sis with her bf. So, last sunday & monday we have spent time together cari barang-barang gubahan hantaran as preparation untuk hari tu nanti. Bukan main 'gumbira' dia...orang dah nak bertunang, muka pun berseri-seri je. 'Jeles' gak cek ni dibuatnya. Gambar-gambar ni masa kita tengah shopped around kat A tu Z, Bandar Sunway.


tengok gubahan hantaran ni, simple and just nice.


leceh jugak..nakpilih 'munge-munge cinta' ni pun kena ambil masa..


sempat lagi tersengih-sengih.. orang happy la katakan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails