About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, April 15, 2009

Beri ku kekuatan..

Kalau lah hidup ni tak sebegini complicated, alangkah bahagianya. Aku tak suka memeningkan kepala thinking about somebody yang tak ada rasa percaya pada aku. But walaupun aku tak suka, aku tetap akan fikirkan orang tu.

Aku salah ke? aku gi KL last 2 weeks tak inform dia. Went out with my guy friend masa kat sana and tak bagitau dia jugak. Kenapa aku tak bagitau dia? Sebab masa tu dia tengah merajuk dengan aku. Masa tu jugak aku dah memang totally geram & frustrated dengan dia, aku nak komitmen, aku nak tau di mana kedudukan aku, in other words, aku nak steady relationship, engaged, get married & have a baby with him. Sedangkan dia?

Even in that case, I still apologize. Maybe I'm wrong. Maybe dia rasa aku membelakangkan dia. Maybe tindakan aku yang menyebabkan dia rasa curious & suspect yang bukan-bukan. Hakikatnya, aku nak merajuk, aku nak tunjuk perangai. Pun macam tu, aku masih ingat batas diri. I will never do 'things' yang dia curious and suspect over me. Kalau that day aku bagitau dia aku nak pegi sana, how his response would be agaknya?? "sorry, i agak busy. Tak dapat nak spend time dengan u" OR the worse "buat apa u datang sini, i dah bagitau u jangan datang sini tanpa tujuan" OR "i dah bagitau u, dont sms even kalau u nak datang sini, dat person will know" OR "up to u lah, u nak buat apa, pegi mana atau dengan sapa". Pening aku!

He never cares, I'm alone here and I need him so much. Kalau aku nak berskandal sekalipun, no need to go that far, even if i want. The problem is, all I want is him..bukan orang lain.

Tuhan..beri aku kekuatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails