About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Sunday, April 26, 2009

Jalan-jalan petang sabtu


Tak ada idea nak buat apa di petang sabtu, ended up me and sis spend time sama-sama. Gi jalan-jalan, tengok-tengok barang kat Mydin and pekena cendol pulut kat Penang Road..alah gerai cendol next to Chowrasta tu. Sesekali terasa macam tourist lak we all adik beradik ni..hehe..saja buang tebiat kata dik na.


Sedap makan cendol..dik na kempunan macam orang mengandung pulak.



Apa-apa pun uncle jual chinese chestnut ni memang sporting. Mesti dah terbiasa customer snap gambar dia:-) Beli sikit untuk ma..favourite dia buah berangan ni.

Letih jalan-jalan dalam town. Tapi itu lah perempuan..bab window-shopping memang tak letih. Berjam-jam gak temankan dik na shopping kat Prangin Mall pastu. Nak beli baju semata-mata nak outing ke Cameron Highlands esok nya. Suka je adik aku sorang ni..lantak ko lah..janji bahagia!

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails