About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, April 17, 2009

Sekuntum mawar merah


Pening tak abis lagi. Kusut bertambah. Yesterday 'bear' ajak lunch. Selalu sangat tolak offer dia..tak baik jugak. All this while, kite diam je ngan dia..dia sms kite diam. kite tau dia terasa hati gak tu. Tapi nak buat macammana, dia tak tahu masalah kite. Kite tak nak dia terbeban dengan problem kite pulak. See..hari ni dia bagi kite sekuntum mawar merah....kite happy sangat. Dah lama tak dapat bunga ros. Orang kite harap-harapkan tak pernah layan kite camtu. Kite pun terasa jugak. Apa nak buat..dah lumrah dunia. My mom pernah kata kat kite dulu.."apa di harap padi seberang...entah menjadi entah tidak". Untuk kite fikir-fikirkan......serabut dah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails