About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Sunday, May 17, 2009

Di suatu senja

Di suatu senja di musim yang lalu
Ketika itu hujan rintik
Terpukau aku menatap wajahmu
Di remang cahaya sinar mentari
Lalu engkau tersenyum
Ku menyesali diri
Tak tahu apakah arti senyummu...





Among the pics yang sempat kite snap semalam..a beautiful sunset at Bayu Senja, Bt. Ferringghi.
(lirik lagu di atas tu tidak ada kena mengena dengan sesiapa yang masih hidup atau yang telah mati) hehe. Lama dah tak spend masa tengok sunset. Masa couple-couple dulu kerap jugak, romantik la konon. End up sambil tengok sunset pun boleh bergaduh jugak. Kalau alone tengok sunset lagi best..boleh la layan blues sekejap. Semalam pegi with one of my close friend, mr. teddy bear, dah la 'anak kucing' dalam handbag tak henti-henti berbunyi. mamat selenga mana tah tak faham bahasa. So, tak dapat ketenangan sangat la, just able to enjoy the view, tengok orang main jet-ski, riding horse etc. Chaos la sikit..but as long as boleh keluar dapat la release tension sekejap.

7 comments:

  1. Kuar dating dgn bf ke suami..?
    wahh jelousnya...
    uwaa...uwaaaa....

    ReplyDelete
  2. memang best pegi time2 sunset nie.. tapi jgn lupa maghrib hehehe

    ReplyDelete
  3. mohammad afendy>> pegi dgn kawan jer..
    lanun laut>> hehe..tu ar pasal..

    ReplyDelete
  4. rajin betul cik siti berjalan!

    ReplyDelete
  5. roslee>>jln2 during weekend je masa yg ada...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails