About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Monday, May 4, 2009

Invitation Card

Weekend ni cuma busy dengan dik na je, have to accompany her booking her invitation card for her wedding this september. Tak nak ribut-ribut katanya, so it's better to place an order earlier. Bab catering pun dah hampir settled..we almost reached to the final decision, pakej bagus, affordable price and orang yang managed catering ni pun just our neighbour.

Snap pic dik na tengah confuse memilih design card. Too many choices, sampai rambang mata dibuatnya.
Dia berkenan kad ni..tapi nak tunggu cik abang confirm dulu banyak mana nak print.
Yang ini dah confirm booking. Dik na kata berkenan tang gambar keris tu. Pening jugak akak kat kedai design tu melayan dia, dah berkenan design nak tukar color la, ape la. Fussy oo adik aku ni..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails