About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Monday, June 1, 2009

Baju pengantin (to be..)

Memang tiring betul weekend ni. Both saturday and sunday kena temankan dik na keliling butik pengantin, dari Penang sampai la ke Parit Buntar. Saturday tu kite kat D'Ratu. Sunday pulak kat Impian Kasih. Cari punya cari dik na dah ter'berkenan' dengan yang warna coklat tu..cuma tak booking lagi sebab nak tanya cik abang dulu. In my opinion, yang warna gold kat sebelah tu lagi lawa, since sebelah cik abang theme color is gold. Design pun not bad.



Finally, today after work, dik na dengan cik abang nya dah gi bayar deposit & fitting baju tu. Tapi tu la..tengok lawa tapi bila dah pakai macam tak naik je seri baju tu. Pilih la baju lain pulak. But anyhow, baju yang diorang choose tu kite dah tengok, memang lawa, kuning pinang..memang meletoppp! hikhik..tapi tak leh nak upload kat sini..nanti tak surprise pulak. Bising dik na nanti. Penat layan karenah sis kite ni. I don't mind..cuma bila sampai my turn nanti dia pulak la kena penat2 sama...huahua...tah bila my turn tu...:-)

6 comments:

  1. lat pon orait... tp tgok la kulit camner...

    ReplyDelete
  2. kaler lat tu bby dh pakey..tak msuk lew...

    kene amik kaler pinang masak (tiada dlm gambar) hehe...

    ReplyDelete
  3. errr... tak tau nak komen kat ne..
    anyway, thank for being my follower..:)

    ReplyDelete
  4. a'ah..joe..tang mana yg sexy tu..meh bgtau sikit..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails