About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Monday, June 22, 2009

Call for interview

Finally..meeting pagi tadi runs smooth as previous monday. Alhamdulillah, kite tak kena 'hamput' dengan bos. Semua yang pending telah diuruskan dengan sebaiknya. Back to last week conflict dengan my colleague tu, tak ada apa yang diperkatakan dalam meeting. Bos pun macam dah lupa that he ever instruct my colleague to do 'that' job. Ended up, rutin keja tu kite jugak yang kena buat. Rasanya memang my boss, silap addressed message tu. Alhamdulillah....legaaaaaa..macam nak lari keliling taman tadi..hehe. Kite pun dah dapat control kemarahan. Walaupun perasaan geram bergelodak dalam hati ni, tapi depan semua orang I pretend to be happy and neutral setakat yang termampu. Hari ni dapat good news, dapat panggilan temuduga SPA...yeeehaaa! Tak tengok surat lagi..baru sejam lepas ma call bagitau. Dah 2 yrs tunggu dipanggil interview. Tak sabar dah nak balik tengok surat....

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails