About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Sunday, June 7, 2009

Merayap je kejenya...

Public holiday sempena sambutan Hari Keputeraan Yang Di-Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin semalam, terpaksa menghabiskan masa 1 1/2 jam kat atas bridge. Niatnya nak lepak rumah mak sedara di Relau. So, sampai pun dah agak petang. Sempat minum petang & berbual kejap. Dik na ajak merayap, jalan-jalan cari makan kat Penang Road.

Beli jagung manis & kacang rebus, favourite dik na.


Kite beli buah berangan..
Both me and my sis memang tak kisah makan tempat macam ni, yang penting bersih. Unik apa..mat salih pun steady je enjoy local food kat roadside hawker camni.

Me, my bro and mum..tengah menikmati cendol pulut..sedappp!


Me and dik na...minah ni..suka je posing...:-)
Lepas mamam, kite jalan-jalan kat Mydin sekejap.
Sebelum balik singgah 'Kassim Mustafa'..pekena nasi kandaq dulu..:-)
Kalau macam ni tiap-tiap hari kan best....

3 comments:

  1. singgah kassim mustafa..pekena susu lembu ais... perghhhh! best wo

    ReplyDelete
  2. ahak3...best kan cmtu slalu..

    lagi best klu sis yg bayaq semua..ngeh3....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails