About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, July 30, 2009

Jom pekena mee udang...

Lunch tengahari tadi ada orang support..:-) hehe...orang belanja punya pasal, pantang larang entah ke mana. Yelah...kite kan kronik resdung, supposed kena la pantang sikit bab pemakanan ni..tak boleh hentam je, kena less seafood. Hari ni tak daya menolak...! ;-) Mr. Driver cakap okay je nak pegi makan kat mana pun. Then, 'tauke soh' pun proposed la gi makan mee udang Kuala Juru kat warung pak su. Dah sampai kedai pak su baru teringat, hari ni hari khamis daa....kedai tutup sebab petang karang ada pasar malam. Lajak kat depan sikit nasib baik ada satu lagi restoran mee udang menjalankan operasinya...(skema siot...)


Sambil makan leh la menghirup udara (boleh dikata segar jugak sebab ada standing fan kat belakang table kami tuh) & tengok pokok2 hijau yang memenuhi warung ni. Tuan kedai ni memang suka kehijauan...macam kite. (memandai je kite buat spekulasi)


Finally, this is my lunch for today. Looks and taste delicious...hari ni kuah nye pekat & tasty, kena dengan selera we all bertiga. Confirm, tea time nanti kena amik yang berat sikit sebab meals macam ni cuma boleh bertahan selama 3 jam je..hehe.


Mr. Driver pun kelihatan lapar sangat-sangat sedangkan pagi tadi dia sapu sebungkus nasi lemak paling sedap di Juru...hehe.

End of entry -- kepala hotak ku sedang berserabut, ampunkan lah ayat2 yang tidak berapa ketahuan itewww...:-p

5 comments:

  1. oatak pembaca pon bingung jap...hehehe

    ReplyDelete
  2. wah..udang tuh yang sedap !

    ReplyDelete
  3. linda& cikgu nort>> mmg best n sedap..kalau mai sini leh kite open table..sila sila...

    ReplyDelete
  4. fadhlah>> ampunkan aku atas kebingungan mu itew...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails