About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, July 14, 2009

KL weekend holiday & shopping discovery


Letih shopping kat KL last weekend, letih layan karenah dik na..semua nya dia nak borong. Typical ladies..pantang ada sale, pantang ada duit sikit mula lah tak senang duduk. Kite tak shopping ape sangat pun, gi Jakel beli kain sebab ada sale kat sana. Asalnya nak buat kebaya untuk kenduri dik na nanti, tapi theme color yang dik na pilih tak ada yang berkenan pulak, so beli kain untuk buat baju raya dulu lah. Kat butik Arianie pun ramai giler..sian suami2 yang kena tunggu wife2 diorang belek2 tudung kat situ. Memang koleksi tudung tu yang latest di pasaran. Si Nurul beli 3 pasang tudung...dasat budak ni, dah ratus2 abis utk tudung je. Gayat jugak kite nengok si Nurul dengan dik Na berbelanja...uish, tak berani teman..karang makan roti marie cicah air teh je balik penang nanti..huhu.

Malamnya, makan kat Pelita, Bangsar sebab dik na rindu nak pekena nasi kandaq. Lepas pusing2 kat Bangsar Village terus balik INTAN tido sampai kul 9 pg ahad tu. Lepas breakfast kat McDonalds, kite 3 owang sambung balik shopping discovery..hehe. Kali ni kat Bukit Bintang pulak. Pandai budak2 ni buli kite...sampai hari ni tak hilang letih lagi.

A bit frust..sebab dalam hati ni berharap dapat jumpa dat someone, tapi apa boleh buat..kemahuan orang tak boleh dipaksa. Walaupun terkilan but it's ok. Ubat sendiri luka di hati...:-( The last time I went there tak bagitau dia, he's really upsat. Kali ni dah bagitau seminggu awal, tapi lupa and no news walaupun promise to call me back and keep me inform.
Entahlah...tak tau nak macam mana lagi perasaan ni.

6 comments:

  1. mayb dia ada sumthing yg x leh elak... mana tau kot2 dia terkena buasir last2 minit? huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. buasir...cikgu?hehe...most probably...hehe

    ReplyDelete
  3. alalala kecian..
    xpe2..later on when he came to penang..u do the same things like he do..hiksss (jahat2:P)

    xpe later g kl jumpe lagi die:)

    ReplyDelete
  4. cant hide it... biskut meri cicah air is my faveret :P

    ReplyDelete
  5. tq..leena..kata2 semangat yg sememangnya membakar semangat ku...

    ReplyDelete
  6. harisz..makan biskut meri cicah teh o' tu bajet dah abis le maknanya...tp sesekali mmg sedap pun.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails