About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, August 7, 2009

Hanya Kau Yang Satu



Baru habis khatam novel ni semalam. Hari ni tak ada mood nak update sebab masih terbawa-bawa mood novel ni, hasil penulisan Iffa Irdina . Mana la kite nak cari 'Dwen Wazien' kite ek??? Dwen Wazien hero novel ni..anak kacukan melayu-inggeris yang super duper gentleman..and super duper romantik. Heroin nye Siti Saira...sikit2 ada la macam kite, attitude dia...pemikiran dia. Happy ending story..bersama akhirnya walaupun lama menunggu cinta Siti Saira tersemai untuk Dwen Wazien..hmmm....tak dapat nak diteruskan nak layan mood angau ni dulu sampai reda.

5 comments:

  1. dengar mcm best je novel ni...
    zana dah lama x baca novel mcm ni..
    x kesempatan bz sesgt..

    ReplyDelete
  2. bagus2...rajin baca novel ye

    ReplyDelete
  3. zana>>kalau dah start baca mesti addicted lepas nih..
    hidet>>isi masa lapang...hehe

    ReplyDelete
  4. Kalau nk beli novel ni blh tak? Huhu

    ReplyDelete
  5. Hi
    Im also looking 4 a book hanya kau yang satu by iffa irdina.
    do u know where can i find it?
    thank you.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails