About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, August 25, 2009

Mixed up feelings..

Salam Ramadhan..

Mixed up feelings..

Happy & excited: for my sis yang dah lepas interview di Pejabat Agama Daerah SPT, masalah wali untuk majlis nikah pun dah selesai, my lil bro dah agree & ready nak jadi wali akak nye. After dis, dah boleh proceed dengan upacara mengundang :-) (tiba-tiba teringat lagu Uji Rashid yang dulu ma selalu pasang...lagu rancak tu..title apa tah)

Bosan & frustrated: takde paperwork, bos pun tak bagi special assignment. Semua keja dah siap. Tak challenging lagi dah career ku ini..:-( Poor sales, keje pun takde. Rasa macam makan gaji buta pulak.


Gastrik: Dah menyerang ni.. However, kena kuatkan sikit semangat & bertahan sehabis mungkin. Taknak ponteng puasa macam 2thn lepas, teruk kena ganti sebab asyik diserang gastrik.



Tiring: Ma buka puasa kat UITM hari ni. Berbuka dengan adik2 je la..tak biasa berbuka tanpa ma..sebab aku le nanti nak kena serve diorang..huhu. Serve tu boleh tahan lagi..yang meletihkan bila masuk bab nak mengemas lepas berbuka..& buat laundry lagi. Belum buat keja pun dah terasa letihnye. Nak gi terawih tapi ada orang tengah tu tengah 'cuti-cuti malaysia' pulak, so takde partner nak pegi..segan la pulak.

5 comments:

  1. Jaga kesihatan ketika berpuasa okeh ..

    And pasal mamat last n3 tuh .. akk setuju tindakan murni .. cuma lebih berhati-hati jangan sampai dia sakit hati . Org lelaki nie, dia bukannya tahu malu pun kita dah tak suka .

    Kiranya spt menarik rambut didlm tepung okeh . Gud luck !

    ReplyDelete
  2. la sian nyer gan dia.. sabar ye..

    salam ramadhan dari k zana ye..

    ReplyDelete
  3. kak linda>>wah2x...siap peribahasa lg..message understood akak..thanx ya..:-)
    kak zana>>thanx sis..& slmt berpuasa jugak 2 u & ur family..:-)

    ReplyDelete
  4. kak linda nie mmg baik tau..suka bagi nasihat kat orang...huhuhu

    awak.selamat berpuasa

    ReplyDelete
  5. tq..mr.padhlah..:-)kak linda..note..compliment utk kak tu..sy pun setuju dgn padhlah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails