About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Saturday, September 5, 2009

The company for woman



Baru balik dari butik Avon. Gi beli 'my necessities'. Ini pun sebab dah banyak campaign tak follow. Risau gak nanti diorang dah tak nak hantar campaign baru, rugi la kalau ada offer menarik. Dulu kite tak minat sangat dengan Avon nih..tapi ni sebab kawan-kawan tolong sign up last year. Bila dah try ok jugak. For me, koleksi wangian dier la..sebab nice scent and affordable. Masih ada 3 bottle yang jarang-jarang digunakan..Avon Smile, Be Kissable & Pur Blanca. Tak cukup EDT ngan cologne siap beli purse spray lagi, stand-by dalam handbag, mana tau kot2 ada emergency blind-date (uwekkkk..iye la sangat..muka tak malu betul anak makcik jijah ni!). In fact, memang kite 'kaki perfume'. Kite tukang beli, pastu dik na jadi tukang kebas..haha..padan muka kite!

Ingat malam ni ke..petang esok ke..nak kena Guardian or Watsons pulak. Toiletries semua dah tinggal sisa2 je dalam botol..huhu. Actually, rutin barang2 ni dibeli tiap end of the month tapi memandangkan my August pay macam insufficient jer, itu yang terpaksa postponed sampai ke hari ni. Maklum je la..bulan ni driving license nak kena renew, road tax & insuran keta pun nak mampus 18th nih, mana dengan nak prepare raya plus lagi dik na nye wedding...waaaa...macam nak gila dibuatnya. Nasib baik la ada sekeping kad berwarna silver yang tertulis logo CIMB & Mastercard di atasnya:-p. Bulan depan ikat perut bayor utang...hekhekhek..!!

5 comments:

  1. mau pegi watsons ke syg...

    kirim sabon mandi sbotol..da 3 ari mandi x bsabun neh huhu...

    ReplyDelete
  2. ada wangian untuk lelaki ker?

    aku tgh mencari ni

    ReplyDelete
  3. anaklaut: tq..
    imheppie: kirim sabun mandi ye..boleh, tkde hal nnt sy masuk buku 555 eh..hikhik
    luffy: wangian 4 guys pun ada..cuba tanya kawan2 pempuan u yg member avon tu..kirim kat diorang je

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails