About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, September 30, 2009

Majlis Perkahwinan ~ Nadia & Nasir

Hurmmmm..ni baru berkesempatan upload pic majlis kawen my sis on 27th. Pic pun tak boleh nak upload banyak. Broadband ku slow, macam hampes! Nak upload 3 bijik pic ni pun berjam-jam lamanya. (tak lebih sejam la..saja gimik!) Tapi upload jugak la. Later on, akan aku selit2 lagi pic2 yang berkenaan kat blog ni.

Anak dara Azizan Said & Rozita Said yang ditugaskan untuk memberi 'bunga telur'..hehe (bunga telur ke..?telur dalam kotak..ish..cam pelik jer..hentam je labu!). The 2 cousins memang boleh diharapkan walaupun masih kecil2 cili padi. Takde pun di kalangan tetamu yang merungut tak dapat..:-) Performance mereka boleh lah dibanggakan.

Masa parade..my sis tak bawak bridal bouquet yang dia tempah kat QFlorist. Buat penat aku jer..cari parking sana sini kat Sri Rambai masa nak gi ambik bunge2 cinta tu hari sebelum kawen tu. Boleh je dia tinggal hand bouquet kat dalam bilik. Tak sabor nak menyambut hubby gamaknyer.

Posing kat meja beradap, macam-macam pose ada. Puas jugak aku select, at last yang ni jugak aku upload kat sini. (gambar lain dah upload kat facebook)

Ramai adik beradik dari jauh & kawan-kawan yang quite disappointed sebab tak sempat jumpa pasangan pengantin. Mana tidaknya, yang sebelah lelaki dah kelam kabut nak bawak balik adik ku itew..hehe. Maklum je la, kenduri sama hari. Rushing sikit. Hanya mampu minta maaf atas kekurangan sewaktu majlis.

Alhamdulilah, majlis selesai & berjalan dengan lancar. Hujan turun sekejap, itupun selepas tamat majlis kenduri. Orang tua-tua kata, jodoh panjang. Aminn..:-)


4 comments:

  1. waaahh mesti pengantin kena lelaju coz buat 2 kenduri dalam satu hari kan..

    tapi it's apart of sweet memory diaorng kan:)

    ReplyDelete
  2. imheppie: ape tema pun best...plg best tgk ramai guest dtg. tggu la turn awk nt..hehe.
    leena: sweet..doakan diorang bahagia. nt hr awak ngan mr. syed pulak..ngeh3x..

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru wat sis murni ye.. semoga di pjgkn jodoh dh bahagia selalu...

    cantik la sis murni sama cam murni gak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails