About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, September 24, 2009

Ms. Teri Tale


Woah...bosan betul mai keja hari ni. kerja sekerat pagi dah selesai sume. Tinggal saki baki keja2 yang simple jer..:-( Dah sejam lebih habiskan masa lunch dengan main game..Ms. Teri Tale. Actually, memang tengah mabuk kepayang dengan game ni sejak seminggu lepas, hari ini, misi untuk menyelesaikan misteri game ni bakal terjawab.

Macam hampes jer haku..ma kata, "macam budak-budak, asik main game jer..bukan nak tolong haku masak kat dapur nih...!!" (mak haku kalau marah mulalah dia bahasakan diri dia 'aku')

Ni nasib baiklah kat ofis, dah bosan main game, teringat nak update blog pulak. Jap lagi kena sign out dah ni. Simpan 'lappy', nak keluar gi hypermarket beli office sundries..jom!

2 comments:

  1. wei ang main smp mana dah..??

    last nt ang tau la sapa yg curik tu...ngeh3..

    ang jgn dok tenung skrin tu sgt kak..mata tu dh tahap rabun kritikal dh...kang ada lagi la yg drive langgaq dibider....hahaha

    ReplyDelete
  2. tak ada masalah, boos dalam mmod raya..tak marah kan..

    saalam singgah.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails