About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Sunday, September 20, 2009

Pose pagi raya..

Jeng jeng jeng...selamat hari raya semua!

Sebelum buat entry ni dah gi merayau ke a few blogs yang selalu kite ziarah, rupa-rupanya ramai jugak yang dah update kisah raya pertama masing-masing hari ni.

As for my family, takde ape kisah sangat cuma cerita biasa di pagi raya, beraya dengan ma, dengan mak & bapa saudara, dengan tok & wan. Kisah cuma berkisar di rumah sendiri & rumah pakteh yang jauh nya tak sampai berapa KM..:-)


Ni pose dengan dik na sementara menunggu ma bersiap-siap nak ke rumah pakteh. Muka kite nampak different hari ni..telah di 'make-over' oleh Anjung Spa..(promote makcik ita nye biz)

Ni pose dengan ma sebelum sesi beraya, memohon maaf (ma selalu cakap kite banyak dosa..selalu je bebal2 kat dier!huhu..ampun ye ma! ma tetap my lovely, my dearest mommy ever!). Mana boleh dapat mak lain...huhu.



Ni pic family kite yang tak berapa besar, yang tak ada dalam gambar cuma sorang adik sepupu kite & tok wan yang sedang sakit. Hurm..sedang kite happy2 makan ketupat rendang, kuih raya teringat jugak dengan tok wan..dah 3 tahun raya dengan dia dalam keadaan uzur.

Ni pulak pic kat umah..sebelum keluar pagi tadi. In front row, my mom, makcik ita & her only daughter, Nasuha.

Insyallah, sekiranya sempat tonite or tomorrow will update more on our raya! see ya!

P/s: Ms. Writer is upsat, terasa seperti dilupakan seseorang yang sepatutnya mengirimkan gambar baju melayu nyer..!

2 comments:

  1. hai akak ct mata kucheng..meeoowww!!

    haha..wei..awat tak dak peruntukan duit raya kt aku taun ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. peruntukan duit raya takde..sebab duit raya tu dah diperuntukkan utk kenduri ang...muahaha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails