About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, September 16, 2009

Selamat Hari Raya..

Mood raya dah datang..


Waktu ni setiap tahun, masing-masing dah sedikit 'mengabaikan' tugas kat pejabat (dis is d fact!meh pakat2 mengaku). Yela..dok teringat kan daun palas untuk ketupat belum beli lagi, teringat masih belum bayar zakat fitrah, baju raya/kasut raya masih tak cukup, kain langsir/set pinggan mangkuk belum bertukar. For me & family, tukar yang mana patut je la:-) Yang wajib dilunaskan tu, kena la lunaskan dulu. Betul..tak tipu!

Untuk sang perantau, masa ni la terasa kampung halaman & keluarga tersayang seakan-akan melambai-lambai kepulangan diorang. Nak teringatkan kampung, teringat jugak, tapi dah tak ada sesape di kampung. Harapkan adik beradik & sedara mara di negeri sebelah menyebelah saja. (Tunggu lah kite dapat offer gomen..mana tau rezeki..baru la merasa jadi sang perantau yang terkenangkan kampung halaman..huhu)

So, di kesempatan ini, kite nak ucapkan "Selamat hari raya Aidilfitri, maaf zahir & batin" kepada semua muslimin & muslimat yang mengikuti perkembangan blog kite ini sama ada secara senyap sunyi atau riuh rendah sekalipun tak mengira walau dimana anda semua berada ye. Wish awal2..mana tau kot2 dah tak sempat nak update blog ni menjelang raya nanti. Maafkan semua salah & silap kata kite, sama ada secara sengaja atau tak disengajakan.


P/s:- Ms. Writer will be very busy for another next 1 week due to arrangement for her sis wedding reception on dis 27th Sept 09.

11 comments:

  1. Hi there

    First of all nak ucap terima kasih sebab datang jengok my blog yang merapu tu.

    Selamat Hari Raya Aidil Fitri


    See ye'


    note: you are same age with my wife, 28 years old. Ms Zarena Thwe

    ReplyDelete
  2. Hi alidyangon, ur welcome. suke jengah2 blog kwn2..:-)
    Ic...the one in ur profile pic isn't it?kirim salam 2 ur wife ya.

    salam lebaran!

    ReplyDelete
  3. alaaa xkan wish je..dwet rayanya mana???huhu

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya maaf zahir & batin:)

    ReplyDelete
  5. imheppie:kamu dah cukup umo belum? msh qualified dpt duit raya? klu dah cukup umo..rate duit raya dh depreciate..klu masih qualified..sila beratur & amik nimbor ye..hehe. Maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  6. luffy & leena: thank u..enjoy ur raya k..

    ReplyDelete
  7. salam murni.. selamat hari raya aidilfitri dari k zana sekeluarga gak ye... maaf zahir batin.. take care..

    ReplyDelete
  8. kak zana & padhlah: tq...salam lebaran 2 uols & family :-)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya....dr iladelarossa sekeluarga..hiihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails