About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, September 3, 2009

Today at office..

Dah banyak keja starting semalam & today. Alhamdulillah tak la boring 'melangut' kat ofis nih. Pagi tadi dah discuss apa yang patut dengan bos, proceed dengan reservation untuk buffet ramadhan next week dekat EQ. In d middle of discussion dengan wakil Henry Butcher tadi sempat lagi dia dok menyuruh itu ini..sabo je la. Sometimes ada jugak dengar cakap2 belakang..."wah wah..pempuan ni..kalau bos ada, sibuk memanjang je dia". Kite tak kesah...sememangnya hakikat keja kite camtu. Actually, when boss not around pun ada masa2nya kite sibuk..tapi orang buat tak pandang je. Takut kena tolong....huhu. Tak nak tolong pun takpe, tak kesah..esok2 kot ada rezeki datang bergolek, dapat peluang hijrah company baru, baru la diorang tau..hekhek..(gelak ngada sikit...)

"Cik Siti oi, dah la sikit-sikit hapdet blog..report dok melambak lagi kena check kat atas meja tu.."


3 comments:

  1. waahaa bulan pose pun ade mulut laser:P

    ReplyDelete
  2. pakkaramu: bkn bodek..sebab mmg keje kena assist boss.org je ckp cmtu..tau2 je sifat PHD org2 melayu.
    aleena: ade leena...tak reti nak bertaubat agaknya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails