About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, October 14, 2009

Abg bhai mengamuk..

Arghh...serabut! Ada customer tengah 'amuk' kat opis! Abis semua idea I nak berblogging hari ni, hilang semua konsentrasi. Customer 'Singh' ni tak puas hati complaint kerosakan dalam unit dia masih belum rectified sampai ke hari ni. Tah ape nak jadi..si customer fussy yang amat sangat..orang yang in-charge pulak lack in co-ordination. Padah nya..staff yang dok kat reception la yang kena maki. Nasib baik I admin, dok kat belakang diam2...hehe!

Dah bertahun I keja line ni. Kena sumpah seranah dengan customer macam dah sebati. Tapi ada kalanya hilang kesabaran jugak. Walaupun I dok buat admin...risiko kena marah dengan customer kurang tapi..kena tetap kena, especially bila masuk bab 'late payment interest'. Customer marah bila kena caj faedah lewat tapi diorang tk faham..masa suruh buat payment, asik bagi alasan...delay2 kan payment..dah kena caj...I gak yang kena. Lumrah...!

P/s: abg bhai yang hensem, jangan la marah2 lagi..sakit telinga nih! (pandai la I cakap..sebab bukan I yang kena..)

6 comments:

  1. customers is always right!! tp kena tahan sakit hati lah. kekekekeke

    ReplyDelete
  2. hehe..mana cilok pic abag bhai tU??

    ReplyDelete
  3. He heee ... biasa ler tu. Buat2 dengar jer ...

    ReplyDelete
  4. Hahaaa...

    Gelak arr Abang Bhai marah !

    Kalau hensem macam tuh , hari2 kena marah pun takper .. ahaks!!

    ReplyDelete
  5. tedi: betul..no choice, kena tahan sabar.
    dalia: google je..amik yg mana plg hensem..haha
    precious: sikit2 boleh je buat2 dgr..tp klu sound dia smp max...nak kena cari kapas sumbat lubang tinge..hehe
    kak linda: hensem pun kalo marah..jadi buruk...hehe

    ReplyDelete
  6. haha kalo abg bhai yg ensem cmtu marah i rela haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails