About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, October 21, 2009

Advertorial

Those interested to owned a home, can email me at ctmurnie@yahoo.co.uk or tupent@gmail.com OR call 04-507 3455 for further information related to available units, sale and purchase procedures, terms & conditions, ongoing promotion & etc.

Show house are also now ready for viewing & targeted to complete by end of 2009.

6 comments:

  1. salam kenal yer...

    nice blog..sekali pandang macam yuna lahh..hiks

    kiter xchange link ok

    ReplyDelete
  2. hi shi3la...
    salam kenal...thanx singgah blog ni..
    erk..cam yuna..ooo...sama tak serupa tu..hehe

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
    klik disini.

    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete
  4. salam ziarah..hehe

    wei..umah ni ka yg ang offer kt aku tu??

    ReplyDelete
  5. bujang susah:Salam, thanx kerana sudi melawat blog sy yg tidak seberapa ni. Insyaallah, akn cuba memperbaiki blog ni lg.
    baby: bukan umah ni la...yg ni medium cost punye. yg aku offer tuh..low cost.

    ReplyDelete
  6. ooo..klu yg ni aku mau la klu price 42k tuh hehe....

    smlm aku dh gi tgk dh palm court apartment kt tg tokong..not bad la..bkenan gak.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails