About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, November 10, 2009

Menjelang 29th...

Nak tido awal!!!!

Bengang kah? Hurm...sikit bengang dengan someone. A few hours left sebelum hari bermakna untuk I. Sudah dapat early wishes..uh..dah nak tua lagi setahun..huhu :-(

Wishes dah dapat, I nak hadiah. 'montel'kata..belanja makan. I cakap..jauh..!!!

The truth is..I have a dream gift.I know 'montel' pun know whats the dream gift is. Tapi 'montel' buat tak tahu. I merajuk ni!!!!

Last year 'montel' lupa my birthday (or don't care..i don't know), this year 'montel' wish a day before the date. Firstly, I macam proud giler, "ooo..tahun ni dia tak lupa my birthday.." Punya la kembang kempis hidung baca email dari 'montel', walhal tak la romantik sangat pun..hehe. But I appreciate kesungguhan 'montel' menghargai I..(thanx montel...mucuk2!!) I bukan material sangat, sehingga tergila-gilakan hadiah. Cuma...I hope, my dream will come true during the day. Hurm, unfortunately...masih belum rezeki & jodoh I agak nya.

Speaking about the day, baru je sms masuk...ada lagi makhluk Tuhan ni. (masih tak reti-reti nak terima hakikat mamat ni, eii..bosan!!) Beria-ia invite I lunch esok tengahari. Well...taktik lama la incik..cakap je straight forward kamu tu tak nak kasi I celebrate birthday dengan orang lain.
I mintak maaf je kat incik tu nanti..have to declined sebab bukan 'montel' yang ajak.


1st birthday gift for this yr..from my lovely sis..belum bukak lagi sebab nak tunggu esok:-)


P/s: Sakit yang ditimbulkan oleh kata-kata yang melukai perasaan tidak dapat dibayangkan rasanya.

11 comments:

  1. esok birthday ek?

    happy birthday yek?

    semoga berbahagia dengan si Montel.. :)

    ReplyDelete
  2. alahai ciannya bunyi..

    selamat hari lahir ulangtahun kelahiran Siti,

    jauh yerr, ngerti ngerti..

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak siti.......

    Erm tertarik kata2 kt p/s tu..tol tu ....kata2 yg dikatakan mmg amat pedis tok d rasai..hya org yg merasa ja tahu betapa pedihnya kata2 yg d ungkapkn..huuhu

    ReplyDelete
  4. happy birthday..

    moga pjng umur, murah rezeki, dan ceria2 selalu..

    ReplyDelete
  5. eppy besday....
    semoga sentiasa dimurahan rezeki..
    dian dipercepatkan jodoh...
    dengan montel mu..

    ReplyDelete
  6. hepi birtday.. alamak.. terlambat ker?? huhu...

    ReplyDelete
  7. kak siti...
    hepi belated birthday kak siti...
    semoga Allah panjangkan usia, murahkan rezeki, diberi kebahagiaan berpanjangan, dipermudahkan segala urusan yg kak siti lakukan, dan dipermudahkan laluan jodoh dgn montel... amin...

    ReplyDelete
  8. hapi hapi murni.. x moh sedih2 tau.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails