About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, November 13, 2009

Wednesday until Friday

Rindu nyer...dah 3 hari baru sempat nak update blog. Hurm..kiranya entri 3 in 1 la kali ni.

11.11.09 'Witness Day'

My birthday. Pagi I dikejutkan dengan sms birthday from 'montel..hihi. Dari time I bangun capai towel sampai la ke tempat keje, dengan senyum meleret gara2 sms 'montel' (pandai ambik hati I...ada kemajuan..hihi).

Took half day leave di sebelah petang. Rushing to Fiona Fashion at Permatang Pauh because can't wait to collect my new purple kebaya..hadiah sepersalinan from adik ipar. Pastu rushing driving home pulak because sis I tanak tunggu lama-lama sebab nak celebrate birthday I petang tu..(kesian hubby dia tak makan sebab tunggu dia balik...well orang baru kawen..u know lah!:-P)

Wait for mom & bro back from work then my sis drive we all ke KFC, dia cakap I drive very slow..mcm siput b**i..ish2..tak slow pun sebenor nye..dia tu yg racer..hikhik. Celebrate kat KFC pun dah cukup..tahun ni tak mau potong kek. Protes tu! Dalam dia rushing nak balik Bayan Lepas, sempat lagi dia redah butik tudung..shopping shawl! Gile minah ni..I gak yang penat!


Kebaya ungu baru..spesel utk raya haji & novel hadiah hari lahir dari my sis..dik na. Thanx mucuk!


12.11.09 'Thirst Day'

Very western mood..makan tengahari di Manhattan. :-P
Tak boleh macam ni selalu..bankrap la. Tekak mat saleh la konon, tak sempat pukul 4 dah lapar balik..huhu.

Tomato Soup, Dory Fish Fillet n Chips & Iced Lemon Tea from Manhattan Fish Market

13.11.09 'Fry Day'

Agak busy di pejabat, takde masa untuk 'mengulat', merayau-rayau di facebook & berjalan-jalan dari satu blog ke satu blog. Sebab musabab nyer: 1. memang banyak paperwork (bukan acting ok!) 2. big bosses are around for monthly consultant meeting 3. asyik attend phone call dari pagi sampai tengahari.

9 comments:

  1. happy belated birthday..

    si montel bagi apa?
    ekekekekekke

    ReplyDelete
  2. epi belated beseday....waa da tua cpt2 kawen eh hehe

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday kak...sama dgn birthday abah ila...ihihihiih.......muncit da lbh alert la tuh..kang kak majook lak..uhuhu

    ReplyDelete
  4. sori murni.. lmbt wish besday..

    happi belated besday ye.. semoga pjg umur dn di murah kan rezeki dn di ketemukan jodoh tuk murni.. amin.

    ReplyDelete
  5. happy belated bufday sis..

    semoge panjang umo n murah rezeki

    may happiness always wit u n all ur dream come true:)

    ReplyDelete
  6. makan makan ,,,ia laa sekali setahun kan

    psst apasal sebut montel sebut slim boleh tak?

    ReplyDelete
  7. tedi: mekacih 4 d wish:-) montel bg kasih syg...:-)hadiah plg mahal utk i..ngeh3x..

    mimie imheppie: mekacih..tp xmo..xmo..sebut psl kawen..nanti BP i datang balik.

    kak zana, leena & ila honey: time kacih...ingatan anda sudah cukup buat i.:-)

    orglidi: lawa eh...huahua...tu belum i pakai lg..mesti lg lawa!hihi

    zeq: makan sbg hobi..hehe. cmne nak sebut slim..dah mmg montel ponnnn!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails