About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Sunday, December 27, 2009

Tak boleh tido...

I can't sleep, it's already 1.24am..hurm..kes terlajak minum kopi? erm, maybe not. I dah immune dengan kopi. Probably, some worries..:-(

Now tengah layan youtube. Boleh..dok layan 'Kain Cinta Putih', 'Bunga Angkasa', 'Harum Subur di Hati' dan seangkatan dengan nya...ahaks! Sejak bila la I jiwang ni...hihi. Layan jer...tengah malam. Nak kacau kawan2 semua dah tido. Yang tak tido sama ada tengah bersantap di restoran nasi kandar 24jam sambil layan bola atau pun sedang bersantai menghirup udara malam Gurney Drive. Huh...lama tak lepak Gurney..rindu zaman remaja!

Rindukan Gurney, bukan kenangan di Gurney..

Ouh, hari ni dah 3rd day I bertapa kat rumah, masih on replacement leave. Jemu. Plan nak bercuti ditangguhkan dulu, seperti yang I mention sebelum ni. Mana tahu, ada rezeki tahun baru..kot2 boleh tukar destinasi ke bumi mahsuri pulak..hihi.:-)

Finally, akibat jemu yang teramat sangat maka petang tadi menyeberang Selat Melaka lagi lah. Visit my auntie. At first bercadang nak buat facial treatment tapi disebabkan keta I, cik biru tu buat perangai lagi hari ni, terus hilang mood memanjakan diri. Yelah, dah manjakan cik biru..terbang RM 190/-..tukar bateri dry cell. Dah lewat petang baru sampai Relau. On the way balik, singgah santap di 'Kayu', Bukit Jambul. Arrived home around 10 sampai la sekarang..huhu...tak boleh tido!!!

pic credit: penangfaces.chanlilian.net

10 comments:

  1. Teringat gak pernah merewang kat Gurney tu... ronda2 beli kasut di bazar tepi jalan...

    hmmmm kepingin nak ke Penang lagi.. selalu lepak jer kat Teluk Bahang tuh...

    ReplyDelete
  2. alahai...ciannnya akak..ila time tu dah tido tau..ihihi...napa kak xley tido neh?? da pk pape ke??...windu jgk zaman dlu2 n kngn dlu2...ngeh3

    ReplyDelete
  3. x bole tido murni.. sama la gan akk mlm tadi tido pun kol 3 pg.

    ReplyDelete
  4. kak azie: macam familiar je ngan penang...pernah stay sini ke kak..? gurney skg dah expanding..mcm2 dh ade. latest siap ada bicycle lane. telok bahang pun dah lama x pegi. dulu slalu ambik angin kat dam..best kak.

    ila honey: xde pk kenangan ngan org dulu...cuma risau la...ade something x dpt nk gitau kt sini.

    kak zana: a'ah kak..sama la..pukul 3 baru dpt tido...sib baik pagi ni boleh bangun awal lagi.

    ReplyDelete
  5. akak kalu susah nak tido..selalu ambik buku jenis yg ilmiah..sure mata nak lena punya..jgn baca novel lak..alamak sampai pagi la tak tido :-)

    ReplyDelete
  6. untuk harga emas jongkong dan lain2 yang hebat sila hubungi saya di goldman999.9@hotmail.com

    harga lagi murah daripada habib poh kong dan dealer2 lain. bekalan antarabangsa

    terima kasih

    ReplyDelete
  7. cik epal: harap malam ni dapat la tido awal..esok dh mula keje balik. thanx for ur comments..!

    ReplyDelete
  8. cik epal: harap malam ni dapat la tido awal..esok dh mula keje balik. thanx for ur comments..!

    ReplyDelete
  9. chik na: itu je yg sy tk buat semlm akak..tk igt langsung idea baca buku tu. tkpe kak..next time sy igt. harap mlm ni tkde mslh tido. thanx akak!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails