About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, March 30, 2010

Menyahut cabaranmu, Vic..

Hello all! Good day to u all...:-)

Urm, hari ni nak 'menjelaskan' hutang dengan Vic a.k.a Diana, sekaligus menyahut cabaran beliau. So, here is the tag.


1. Go to your photo files… select the 8th photo folder

photo files disimpan dalam my pendrive. Tengok pic yer..(korang memang suke selongkar..huhu)





2. Select the 8th photo in that folder

8th photo in the 8th folder..(pening kepala i tau..)



3. Post that photo along with the story behind it

Ha nah..pic ni tak ada apa-apa story di sebalik nya. My sis & my little cousin, Nasuha -- memang suka posing okeh..pic ni snap during last year raya. Waktu tu tengah berkumpul sebelum gi beraya dengan tok dan tokwan.





4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.


I challenge all of u yang membaca entri ni. Sekian dimaklumkan.




p/s: ada lagi satu hutang tag...dak ila..akak free nanti baru jawab k.. ^_^



12 comments:

  1. menarik jugak ye step by step

    ReplyDelete
  2. aku pun kena tag benda yg sama. tp x buat lg :(

    ReplyDelete
  3. Huiyooo banyak nyer gambo dlm folder dia...
    Kenapa la tak kena gmbar yg daring sket? ekekekke...

    ReplyDelete
  4. Salam!
    When The Going Gets Tough, The Tough Get Going".
    Frankly speaking, i don`t know what`s going on but i do hope our lady DIANA gets the tough.

    ReplyDelete
  5. hehe. takde orang tag ai pun..ahaks

    ReplyDelete
  6. HIDIER: kena step by step, supaya mudah difahami & telus..

    LANABULU: Terima kasih..:)

    TEDI: Jawab tedi, jangan tak jawab..jangan peram lama-lama. nanti lagi malas mau jawab..hehe

    VIC: tu la pasal..nak padam sayang pulak. sebab most of the pic tak pernah print..simpan dlm pendrive je. Dok berdoa jugak..jangan la terkena gambar yg boleh bikin kontroversi..hehe..*ade ke??hehe

    TAJNUR: Saya kena tag dengan cik diana kite ni. dah lama berhutang, kena jawab lah.

    BEN: u're most welcome to answer this tag..ok..:)

    MEOWWW: Meoowww...tuan kamu belum kasi makan yer...hehe

    ReplyDelete
  7. ok.. dah menyahut cabaran dengan membaca entrimu... :)

    ReplyDelete
  8. ngeh3...ila kena gak ke neh>>>uhuhu

    ReplyDelete
  9. nak juga sahut, tapi kena TIPu banyak boleh ker??

    format Laptop semula.

    ReplyDelete
  10. NIDA: okey..saya tggu entri nida pulak..

    ILA: Yes..jawab ok...akak bace nanti..

    ZEQ: Sahut dengan tulus ikhlas...itu lebih baik.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails