About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Sunday, March 14, 2010

Thanx for d award...

Salam, to all my dear friends..


I dapat award...:-) First dulu macam jakun sikit, ingatkan celebrity je leh dapat award, rupa-rupanya jadi blogger pun boleh jugak..hehe. So, to Chik Na -- terima kasih kasi award ni, luv it! My 2nd award ni tau chik na..terima kasih daun keladi, kalau boleh kasi la lagi..hehe.



1) Thank and link the person that gave you the award
Sila rujuk mukadimah di atas

2) Pass this award onto 15 blogger you're recently discovered and think are fantastic
  • Vic
  • Kak Azie
  • Azrul Hisyam
  • Si Tedi
  • Imheppie
  • Tihara
  • Nadia Nadira
  • Uruchimaru
  • Ainee Darweena
  • Alex
  • Syima Kamal
  • Suzana Ikram
  • Ila Honeybunny
  • CPG a.k.a Ben
  • Sis Linda

3) Contact said blogs and let them know they've won the award
akan diberitahu as soon as possible..sila semak shoutbox or comment box masing-masing yea..


4) State 7 things about yourself:
  • novel mania
  • love foods
  • coffee addicts
  • love shopping
  • like perfume, chocolates, roses
  • family first!
  • sangat suka pamper myself (spa, aromatherapy, really2 comfy bed etc.)

So, sila jangan malu-malu ambil award ni yea..:-) Happy weekend & happy blogging!

5 comments:

  1. Wow... pertama sekali saya bersyukur ke hadrat ilahi kerana memenangi award ni. Sebenarnya kalau tak menang pun, dicalonkan pun sebenarnya dah cukup baik. Award ni merupakan satu bonus dalam kerjaya saya sebagai blogger separuh masa. Tidak ketinggalan untuk emak ayah di kampung (Klang kampung ke?) terima kasih banyak atas dorongan. Kepada suami tercinta, kepada aliyah umairah yang suka menyibuk bila saya menaip di rumah. Akhir sekali untuk peminat2 yang sudi mengundi saya, khasnya cik siti murni yang cute miut, untuk Vic Fan Club... I luv u all...
    (wow... mcm menang grammy award dia punya speech)

    ReplyDelete
  2. Terimakasihhhh SITI..

    I love it.....!

    ReplyDelete
  3. ZEQ: apa yg yes no up down tu..?

    VIC: ada talent!hehehe...:-) bakal celebs gak ni...celebrity blogger..ok tu..

    KAK AZIE: haa..dah love2 tu..jgn lupe nak ambik pulak..:-)sama2..

    ReplyDelete
  4. ok akak..ila da tgk award neh...nti ila amik k..tq ya kak...;-)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails