About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, March 19, 2010

Wallpaper: Tag from Uruchimaru@KF

Ampun & maaf..siaran tergendala buat beberapa hari. Indeks emosi turun mendadak. Besides, komitmen kerja yang melimpah, tak tertanggung membuatkan 'nafsu' untuk berblog hampir tiada.

Ini hutang dengan Tuan Uruchimaru, mahu dijelaskan..

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now




2) Tell us why you like the wallpaper

Wallpaper ni dah dekat 2months I gunakan. My dream car -- Suzuki Swift. Tak perlu la berangan kereta mewah, tak termampu. For me, this little car -- Suzuki Swift is cute & very eye-catching. Especially yang white color (superior white if i'm not mistaken, correct me if i'm wrong). Erm..sesuai dengan kemampuan (itupun kalau abis bayar hutang 'cik biru' menjelang awal tahun depan..hihi). That's why I letak this pic as wallpaper, set as target..ngeee...:-)


3) Tag 10 people.

Tak mau tag. Sesiapa yang baca entri ni indirectly boleh menjawab tag ni (sekiranya mahu). Tiada paksaan. Demokrasi!

18 comments:

  1. Ahaks... minat suzuki swift rupanya...
    kebetulan nama kereta kegemaranmu itu (SUZUKI) ialah nama kompeni vic skarang... tp kami pembuat kereta la...

    Persamaan lagi... :P

    ReplyDelete
  2. huhu...at least ade gak keta...org xde pon huuuu

    ReplyDelete
  3. Salam!
    Ingatkan nak hantar kat adik beradik ` Hai! Hagemaru` dlm Astro Ceria

    ReplyDelete
  4. putih itu tertawan..


    hadiah lagi

    ReplyDelete
  5. aiyoo..wallpaper kita gambar blue screen aje.. plain one.. malas tul nak tukar... haha..

    ReplyDelete
  6. VIC: too many similarity..we shld meet up one day..hehe:-)

    IMHEPPIE: Pelan-pelan kayuh..itu kata orang utara..hehe...tak lama lagi ada rezeki u pun ada satu..silap2 lagi mahal dari yang ini...tiada yg lebih hebat dari keinginan mencapai satu2 impian, okeh:-)

    TAJNUR: Salam..'Hai Hagemaru'..?tak pernah tengok..huhu.

    ZEQ: putih itu suci..:-)hehe..yang penting kena rajin dengan rona putih.

    BEN: hehehe..iye la tu..tah2 u letak pic dengan 'lalink' tak..cuba kasi i tengok...;p

    ReplyDelete
  7. minat orang jepun lama-lama belajar cakap jepun

    ReplyDelete
  8. Wuhuuu~!! I pon suka kete nih! Jom beli samer2~!!! Leh ganti Beetle, haha~

    ReplyDelete
  9. Cool..

    Try this blog,read few entries..i found it very funny and interesting!

    www.fdausamad.blogspot.com

    Seriously!

    ReplyDelete
  10. hehhee rosma pun ade hutang tag...huk3

    ReplyDelete
  11. ZEQ: Mana nk cari jepun kt sini...dulu masa buat HR di company jepun, ada la jugak chance jumpa jepun yg hensem2...ahaks!

    ALEX: lagi satu similarity! U pun suke beetle gak eh....heheh...i loike tooo...

    ROSMA: hutang sooner or later kena bayar jugak cik rosma..ehehe

    ReplyDelete
  12. Adoi laaa... taq dari ramai blogger pun tak terbuat lagi Cik SITI ooiii...

    sibuk gak. Tapi bila dapat curi masa, memang teruja masuk rumah SITI niii...

    take care my dear...

    ReplyDelete
  13. nampaknya kalau ada hartawan bagi sUzUKI cepat sihat heee

    ReplyDelete
  14. warna putih memang cunnn...nampak mewah

    ReplyDelete
  15. emmm! Tahniah! anda telah memenangi Anugerah Beautiful Blogger sila ke situs saya!

    ReplyDelete
  16. yeahh.akak..ila da jwp tag neh...fuhhyooo...minat kita sama ah kak...ila pn minat suzuki swift...heheh

    ReplyDelete
  17. tersusun elok jek wallpaper..
    my desktop, hide all icon.. :)

    ReplyDelete
  18. dah lupe tentang tag ni !

    apepun terima kasih sbb sudi buat iye siti..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails