About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, June 4, 2010

angin kus-kus

Angin sangat-sangat tidak baik throughout this week. Ada macam-macam perlu difikirkan.


I even feel guilty over incident at work last week..still remember CBT case which appears to be my previous entry? I can't help it anymore...I blame myself for what had happened. If only I did the monitoring by myself..without trusting others...urm..:(


Sekarang baru terfikir...diorang tak happy bila kerja diselongkar. Rupa-rupanya ada agenda tersembunyi. Kalau dulu...I tak happy bila diorang buat muka tak happy at work...sekarang semua orang dah tak happy sebab BOS pulak yang tunjuk muka tak happy..:( Entah apa nasib sipolan. I kesian kan dia...tapi not denying....apa yang dia buat, itu salah!


Angin kus-kus bertambah dengan gelagat 'orang tu'...

Rasa sangat geram..terasa diri diabaikan...dia kata tak boleh beri muka takut I naik tocang **ada ke patut..!?!

Bibir budak yang tengah angin kus-kus ni walaupun terjuih tetap comei...kalau kite yg tua2 ni terjuih camtu..buruk je kan..sabo je la..**tau takpe.




Hopefully, angin I ni terubat menjelang cuti weekend esok..I sebenarnya sangat-sangat rindu nak update blog seperti selalunya. Tapi disebabkan angin tak baik ni...bukak je blog..pastu tutup..hurm. Insyaallah..akan kembali berblogging & menjelajah blog teman-teman seperti biasa...tunggu I terjah nanti ya...


p/s: angin kus-kus jugak disebabkan tak berapa sihat..

10 comments:

  1. cepat2 buang angin kus-kus tu ok!
    get well soon.........

    ReplyDelete
  2. kalau angn tak baik..kdg2 blog jd mangsa keadaan..hiks, akak pown cemtu gak

    ReplyDelete
  3. URUCHIMARU: terima kasih...harap2 esok semua nya ok..

    TIHARA: tu la kan..hikhik...sama rupanya. Nak menulis pun takut entry ter'over' nanti..lebih baik jangan kan..

    ReplyDelete
  4. ala akak....napa neh.....angin kus2 dr mana lak neh dtg...isk3....moga akak cpt smbh ceria mcm selalu k...;-)rindu akak...

    ReplyDelete
  5. anak sapo hg kidnap tuu..comey sungguh kak...haha

    wei..patut jarang apdet blog..angin ikan kukus rupanya hahaa

    ReplyDelete
  6. Mujur bukan angin senggugut...! hehehehe

    ReplyDelete
  7. betapa geramnya diaa..juiiuh jelirr

    ReplyDelete
  8. banyakkan senyum dan bersabar

    ReplyDelete
  9. jangan di biarkan...bahaya tuh

    ReplyDelete
  10. ILAHONEY: alaaa..ila mcm tak tau akak nyer angin..mesti le dok bersangkut paut ngan org tu...huhu..insyaallah..will recover soon.

    BABYBERRY: haku kidnap dari pakcik google...muehehehe

    KAK AZIE: Mmg sebab hangin tu jugak kak...hehe...

    ZEQ: Baby tu juih pun tetap comel...kita tak dapat la ikut mcm baby tu...malu..buruk bebenor.

    HAZWAN: yer..betul tu. kena byk senyum..tp susah mcm kena paksa je nak senyum pun. n'way...thanx..;)

    EELOBOR: bahaya betul..angin ni kalau bertembung silap hari bulan puting beliung la jawab nya...kemusnahan besar..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails