About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, June 23, 2010

jom jogging

I always loved running... it was something you could do by yourself, and under your own power. You could go in any direction, fast or slow as you wanted, fighting the wind if you felt like it, seeking out new sights just on the strength of your feet and the courage of your lungs. ~Jesse Owens
Lets jog this evening. Anybody wants to follow?? Jom lah...I have no activity partner at the moment.

Dah banyak hari mahu berjogging tapi asal petang je hujan, asal hujan je petang..tak dapat la nak proceed niat tu.

Seperti dah berzaman tak jogging..mau pancit gak petang ni. Sebab dan musabab I nak kembali berjogging is for health & social benefits. And also, sedang meneliti adventurer's club kat Penang ni. Mungkin baik untuk isi masa free ;) ngeee...going back to outdoors...



15 comments:

  1. samalah.
    lama gila x jogging.
    lemak dah berjoget

    ReplyDelete
  2. wah2..rajinnya akak ila neh..bagus2...heheh..ila mals...tol la akak...sini pun asyik hujan ja ptg...

    ReplyDelete
  3. org kata joginh pakai stokin sahaja elok untuk tapak kaki..hhee

    ReplyDelete
  4. bertahun2 lamanya tak jogging. ahaks

    ReplyDelete
  5. dapat lari setempat pn kira jogging jgk la yer

    ReplyDelete
  6. Kak Nida pun lama gilosh tak jogging... mau pancit biarpun baru 50 meter..hehe

    ReplyDelete
  7. kak..mgu ni meh la umah..hby koje la..bowink.

    ReplyDelete
  8. gud..kesihatan didahulukan ;-).. kesihatan memang patut dijaga sebab kos perubatan now ni agak mahal..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum
    Yes, back to future and start all over again. Come on! I mean now, coz it`s still lingering in your mind!

    ReplyDelete
  10. TAJNUR: Wkmsalam..yes..it's still lingering in my mind...how do u know?

    CHIK NA: Betul chik na..tapi baru2 ni saya terbaca satu quotes, lebih baik mati dari tak sihat dari mati kerana kemalangan..sadis sungguh.

    BABY: Klu i je g sana..bila masa u nak balik sini..huhu.

    ReplyDelete
  11. NIDA: Memang pancit nida...baru2 nak jogging semula kena cukup warm-up..& slowly je jogging..kalau tak abis la semua urat2 kaki, peha...huhu..sakit.

    EELOBOR: Lari setempat pun boleh...kira mana yg sempat jer...janji bakar kalori..hihi.

    BEN: tu lah...asik makan je..jogging tidak...cmne la tak sehat & gevuuu...hihi.

    ReplyDelete
  12. ZEQ: Melecet kaki..lebih rela pijak batu2 tajam utk rawatan kaki tu dr berjogging dgn pakai stokin..org pandang pelik...betul ke tidak minah ni..hihi.

    KF: I bukan orang yang suka tido petang..*melainkan tak sihat. U pulak mcm mana?

    ILA: Moga2 dikekalkan lah kerajinan tu..hihi..takut jugak kot2 hangat2 taik ayam je nanti..

    TEDI: Lemak berjoget yer...seronok dia...dimanjakan tuan..tak pernah kena bakar. jomlah!

    ReplyDelete
  13. dah lama tak jogging..xberani nak jogging sorg2..laki mau join..dia mmg xberlemak ponn..hehehe

    ReplyDelete
  14. HAMIZAH: jogging sorang2 agak bahaya. tp kalau tak ada pilihan, terpaksalah. Lagi best jogging kalau ada partner...x berlemak pun tkpa..jogging bagus utk kekalkan kesihatan..hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails