About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, August 5, 2010

Darurat! Ad-hoc meeting sampai ke tengah malam...

Semalam terlibat dengan committee meeting..alumni 'Old School SMKTAT 95/97'. Meeting ni dah kali ke-2 and Alhamdulillah so far mendapat penglibatan yang sangat menggalakkan di kalangan committee member...*ecece...cik seketari tak buat minit lagi...malas nak menaip..nanti malam lah kot..

Meeting discuss pasal preparation untuk reunion, bakal diadakan 6 November nanti..fuyoo..ada yang sampai dah lebih 10 yrs tak bersua muka. Hopefully everything will turn out to be smooth..


Menjadi topik hangat kat FB, diorang cakap best friend I nih macam Tan Sri Rafidah Aziz..! Sama tapi tak serupa..hihi. Mulut si Tora ni macam bertih goreng..hihi..tak berubah-ubah dari dulu..

Hey...looks...it's me..with my baby!!

Hahaha...poyos! suspen jer...baby si Sarah ni...photo showing me and Azarena playing with little cutie..

See, we have a talent to be a mother...we love babies, kids...we love playing with them...! Hurmmm..cepatlah..dah promote ni..tak ada yang nak masuk meminang I ker...??? Jangan pinang si Ina..dia dah tawen, tak available lagi dah...huhu

Concentrating on some papers...agenda or some sort of list I guess...dah tak ingat bila dis photo was snapped..

Mimi..used to be my close neighbour masa di kampung dulu..posing with our official school magazine "GEMA"..that one was from my collection occay! Simpan dalam arkib kat umah..just for sentimental value..at least something to show to my descendants...hahaha...anak cucu ler sangat...anak kucen ade larr...

And here is our Chairman...Mr. Shahrizal..*uwekkk...selalu cari pasal ngan I...just recently he prank me on phone..sungguh hampess!

Both Aida..khusyuk je dengar chairman nye idea..

We were lucky as Aida willing to give some space kat kedai makan bonda dia...siap sponsor cake & teh o ais lagi....thanx to her.

FYI, all photos are taken from Esfairol a.k.a. Wak Kundang..so credit to him. Nice job dude! MMC...!! hihi...*MMC tu trademark dia...so shld respect la kans. In photos..next to chairman dengan janggut comel beliau...itu lah orang nya. So, sesape nak hire photographer..jangan malu-malu leh la contact beliau dengan meng'click' link kat atas tu yer..


Top photos: Mr. Chairman with Tora's hubby
Below photos: Mr. Chairman with our proposed emcee for the big event...Iman Shah

Baru small committee meeting macam ni pun dah terasa meriah..happening, belum reunion lagi. Really cant wait for the 'big events'..doakan lah majlis kami nanti..tujuan yang sangat-sangat murni..* seperti namakuuu...mau mengeratkan yang terputus..mendekatkan yang jauh...

Penuh pengisian dan once in a while terlari topik, terlebih huraian..ter'skip' agenda...maka nya sampai pukul 12 lebih jugak baru abes meeting...yang start nya kul 9.30...lebih lama dari meeting opis...ihihi. Most importantly..tugas sudah diagih-agihkan...mari ler sama2 kite menjayakan nyerrrr.....*ngeh2...dengan penuh mengada-ngada..!

Next meeting bulan puasa nanti..ambil berkat bulan Ramadhan..:)



P/s: terlalu rindu untuk kembali ke zaman itu...zaman kami semua berkelahi bagai nak rak, zaman bercinta monyet..zaman admire sipolan & sipolan...zaman kami tak perlu fikir apa-apa melainkan belajar & berseronok...duit mak bapak kasi..huhu

9 comments:

  1. semoga menjadi reunion yang "grand"

    ReplyDelete
  2. KAKCIK: seronok woo...:)

    EELOBOR: Insyaallah..mudah2an..:)

    ReplyDelete
  3. betul tu kak...zaman dulu best kan..kalau mcm tu...ila nak nikmati la zaman ila skrg...nanti dah xleh hu ha hu ha cmne dah..yala..msg2 dah ada life sednri kn...

    ReplyDelete
  4. ada juga alumni di sekolah rendah IM bebaru ni tapi tak dpt pergi.

    tentu best jumpa kawan lama yang dh jadi YB tapi kita....?

    ReplyDelete
  5. best pulak tengok gambor black and white..

    ReplyDelete
  6. hahaa...aku ingat lagi majalah gema tuh..kelas!! muka hg ja belambak lam mjlh tu..

    ReplyDelete
  7. ILA: yes Ila..masa Ila tengah study ni gunakan la waktu tu dgn sebaiknya..appreciate & manfaatkan wktu ni dgn kawan2..at least something 4u to remember in future...leh senyum sowang2 bila teringat kenangan lama..

    IM: Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa tahu..mana tahu kot IM nanti lebih dari YB ker..haa...yg penting kembali ke tujuan asal...menemukan yang dah lama terpisah.

    KAK FA: klasik kan..:) saya suka jugak yang black & white ni....

    BABY: hah..melambak kah?terlebih aktif kah aku masa di sekolah dulu??err..tak jugak kot..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails