About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, September 8, 2010

Utusan raya dari Pulau Mutiara..

Finally published jugak entry ni! Memang sengaja simpan sampai last minute..

Antara kad-kad maya yang diterima di Facebook..sama ada dari rakan blogger mahupun rakan FB itself..maaf lah kalian, I tak buat kad raya maya...rabun IT..huhu. Kalau ada yang tak di published kan di sini..jangan berasa hati...kesian kan u all nak scroll sampai ke bawah..hihi.







Bersempena dengan ketibaan Syawal..insyaallah Jumaat nanti...dengan ini I ingin memohon ampun dan maaf kepada semua rakan blogger yang rajin sekali membaca my entries, mengomen mahupun yang menyinggah dan me'numpanglalu'kan diri u all di sini...atas segala salah silap, tersasul, terlajak kata, tersilap faham, terlebih tanya, terbelagak ataupun tersombong tanpa disangka..terumpat di mana-mana mahu pun ter'emosional' tak kena gaya..so, di hari baik bulan baik ini..semoga dimaafkan lah diri I ni yang hanya lah manusia biasa, tak lepas dari kesilapan..maafkan yer...

Buat yang nak berangkat balik ke kampung...drive carefully & have a safe journey home.

Salam Aidilfitri..Maaf Zahir & Batin..

Dengan ingatan tulus ikhlas dari Siti Murni Ishak & Family..



16 comments:

  1. salam.

    saya tak pernah terasa hati dengan siti murni. saya juga minta maaf kalau ada tulisan atau komen saya yang menyinggung hati siti.

    selamat hari raya, maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  2. AL-LAVENDARI:

    Saya pun begitu jugak. Terima kasih & Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin.

    ReplyDelete
  3. SIti, Salam Aidilfitri pada Siti sekeluarga...maaf zahir batin :-)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya kak...maaf zahir dan batin..maafkn ila lau ada salah n silap dgn akak ye..

    ReplyDelete
  5. LANABULU, LCA & HONEYBUNNY:

    Thanx...selamat hari raya maaf zahir & batin...:)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya. muga jumpa lagi disyawal akan datang.

    ReplyDelete
  7. Hello Siti Murni, salam aidilfitri and selamat hari raya to you and all at home.
    Happy holidays and keep a song in your heart, Lee.

    ReplyDelete
  8. Hi Siti, just dropped say hello.
    Hope you had a wonderful hari raya. Best regards, Lee.

    ReplyDelete
  9. Pasni buat story pasal beraya plak yerrrrr....

    ReplyDelete
  10. akak....
    aine da selamat pi balik kg dan dah selamat balik umah..
    tq doakan aine!!!!
    bila nk mai umah ni???????

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails