About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, October 6, 2010

I dapat souvenir..u all ada ke?kihkih...

Semalaman Natrah tidak dapat memejamkan matanya. Puas mengalihkan tubuhnya, sekejap ke kanan, sekejap mengiring ke kiri. Setiap kali matanya cuba dipejam..hanya wajah Sharifah Sofea dan Ikmal Harith bersilih ganti. Antara geram, marah, cemburu dan sayang, semuanya bercampur baur. Hati Natrah bagai ditarah. Tak keruan dibuat Ikmal. Meradang bila soalan demi soalan dilayan endah tak endah si Sofea. Bagaimana lagi mahu mencari kepastian?
to be continue..

Yang kat atas tu, commercial break..:) Actually, entry ni special untuk merakamkan ucapan terima kasih...'gracias' yang tak terhingga to my dear fren...blog nye di sini



Souvenir ni sampai dengan selamatnya at my office's table..:) teruja I sewaktu membuka sampul. At first..bergurau main-main je dengan kawan I sorang ni kat FB, suruh dia bawa balik souvenir dari destinasi percutian tu..hmm..thank u again atas ingatan. Erm..ingatan tu yang penting. Appreciate it! Untuk my dear fren tu, even kalau u kutip pasir or seashells kat pantai tu untuk I sekalipun..I would accept it with all my heart..:)

Sebut pasal ingatan...kadang-kadang ingatan dari orang yang menyayangi kita setulus hati, walau dari jauh dan tanpa mengenal identiti sebenar orang tu...adalah jauh lebih bermakna dari orang yang dekat mendampingi kita..belum tentu ingatan dan kasih sayang tu setara. Fikir-fikirkan lah..Ikmal Harith.

Okay lah...daaaa...dulu..take care!

11 comments:

  1. teringat perjalanan IM hari ini demi memenuhi kemahuan hati sesaorang.

    Akhirnya IM temui satu lokasi yang IM tidak sangka n sudah lama tak di eksplorasi

    sebuah tempat yang begitu damai... GUA TEMPURUNG!

    ReplyDelete
  2. wahhhh...comei la...nti gantung dekat beg akak...agar teringat selalu..hiihi

    ReplyDelete
  3. IM: Gua Tempurung? Ipoh eh?
    Alhamdulillah...ikhlas mengatasi segalanya. yang penting seseorang tu gembira...:) bukankah membahagiakan orang itu selalu nya indah..

    ILA: Comel kan...:) akak guna dua2 nya...

    ReplyDelete
  4. dah baca kat fb td, tau sape yg bagi

    ReplyDelete
  5. salam
    betul tu,harga sesuatu tu bkn nilai pemberian ..yg penting ingatan dan ikhlas dlm persahabatan..

    ReplyDelete
  6. Amboi sempat lagi menyindir seseorang kat perenggan last..

    p/s: neway, siapakah jejaka yg bernama ikmal harith?

    ReplyDelete
  7. EELOBOR: yup! :)

    KAMSIAH: Ikhlas..nilai yang sukar dicari. Bila orang ikhlas, kita hargai.

    VIC: haha..entry sambil nyelam sambil minum air.. IKMAL HARITH..nanti slowly vic kenal la dia...di episod seterusnya..jeng jeng jeng..

    ReplyDelete
  8. Comel cute macam yang memberi dan yang menerima.

    Kita serupaaaa....!

    ReplyDelete
  9. dua org Bloggerr sedang SENYUM bukan sengeh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails