About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Monday, November 15, 2010

3 series

Sudah melangkah masuk "3 series"...last thursday.
Tak happy dan tak sedih, neutral saja.
Bezanya, tahun ni tak ada sambutan.
Cuma lunch time that day belanja officemates Big Apple Donut (now you know what angels eat..) **actually, birthday girl...oops..lady dah...yang teringin nak makan donat..hehe :)



and still craving for donuts...and more donuts...
kenapa lah camni..esok harussss big apple lagi!

Ada beberapa resolusi sempena pertambahan usia.
Tak dapat declare di sini, biar lah menjadi rahsia dahulu. Insyaallah..kalau ada rezeki..kalian tahu..nanti.
Doakan...:)


p/s: thanks friends...for sweet birthday wishes :)

11 comments:

  1. OMG! Baru 15minutes ago I makan Big Apple! I pi kedai, dah tutup, I mintak jea apa2 donut yg boleh prepare senang. So, yang ada is the plain donuts. I beli, terus makan! Hilang kempunan...

    ReplyDelete
  2. wah, mcm ada target besar tuh. semoga sukses dalam apa jua yg di hajati

    ReplyDelete
  3. LCA: even plain donuts will do..tu lah..bila teringin kan....esok, insyaallah..hari tu makan x puas...:)

    EELOBOR: tak la besar sgt, tapi agak memerlukan RM..kalau ada rezeki, nak merasa jgk..utk kesenangan masa depan..:) t.kasih...:)

    ReplyDelete
  4. Salam bertandang lagi..
    moga sihat dan ceria
    selalu empunya blog ni..
    coklat raya haji ke tu?

    ReplyDelete
  5. Dunkin Donuts saya suka. Tapi sangat jarang makan.

    ReplyDelete
  6. SEKAMAR RINDU: best...mak mentua lalu kat belakang pun tak perasan..hihi

    ZULKBO: Salam..terima kasih bro zul..mudah2an bro juga sihat n ceria slalu. salam aidiladha...:) ya...donat raya haji..heee

    IRIS: ooh hampir terlupa Dunkin Donuts..donat dunkin lebih besar dari yang ini.

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday dan Selamat Hari Raya Aidil Adha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails