About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, November 26, 2010

Website Value

Gatal tangan nak try menilai harga blog ni...


RM 12K je...?
huhu....kalau jual pun tak leh jadi millionaire lagi, cukup bayar hutang semasa je..:(
Saat-saat seperti ni, I sedang ligat memikirkan RM....RM...RM...
Banyak sangat planning, modal tak ada...
sudahnya sendiri yang serabut..

15 comments:

  1. hehehe, duit bukan segalanya. tapi dengan duit segalanya kita dapat buat.

    ReplyDelete
  2. EELOBOR: ya..tepat sekali! :) ada duit susah...tak ada duit, laaaagi susah..

    ReplyDelete
  3. jangan terlalu fikirkan sangat RM tu .. fikir jugalah. tapi jangan sampai tersangat. nanti poning !

    ReplyDelete
  4. igt RM igt RED MUMMY...
    hahaha...

    duit bukan segala2nya tp hidup hari nih segala2nya perlukan duit...

    adeh

    ReplyDelete
  5. Rm Rm Rm..datanglah kepadaku...leh x kata cm tu kak?he2

    ReplyDelete
  6. Buat kira suka-suka best gak tu. Macam budak-budak main monopoli tu...

    ReplyDelete
  7. salam...
    dah ada rega tu..
    boleh lah jual
    he he...

    ReplyDelete
  8. Uikkk...kira banyak le tu....12k...???pehhhh

    ReplyDelete
  9. kalu tak fikir duit tu dah masuk bab lain hee..cuma fikir duit masuk rating ke berapa..

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum
    Semua org ada impian nak cari duit yg byk. Cara yg paling mudah ialah cari `cicak tokek`dgn harga spt berikut :
    1) 400 gram = RM500K
    2) 500 gram = RM1juta
    3) 600 gram = RM2juta
    4) 700 gram = RM3juta
    5) 800 gram = RM4juta
    6) 900 gram = RM5juta
    7) 1000 gram = You Offer (6 juta dan ke atas rujuk kepada sesawang www.jutawantokek.com
    Semuga dapat mencari, manalah tau nowh, kot2 bawah katil ka, bawah tilam ka, atau dibwh tikaq getah...

    ReplyDelete
  11. AL-LAVENDARI:
    Memang dah poning pun. Harap2 poning tak berlarutan.

    BELALANG:
    betul..semuanya duit. Tak ada yang percuma.

    ReplyDelete
  12. HONEYBUNNY: uish...gerun lak akak baca statement ila...hihihi. jangan dik oi...benda lain yg datang, payah kang!

    KAK AZIE: tu la pasal, blogwalking semalam, ternampak bendalah tu, tangan pun gatal lah nak click..syok2 nak tengok..hehehe

    ReplyDelete
  13. ZULKBO: Salam...
    kalau nak jual pun, huhu..rasa2 nya tak ada orang nak beli kot..huhu

    JEBATEJA: uiks...banyak ker? boleh tahan kot...

    ReplyDelete
  14. ZEQ: Rating dan perbandingan tak penting. Minat & usaha mengatasi segalanya...:)

    TAJNUR: Angka tu biar benar.
    Pernah jugak dengar, tapi tak la sebanyak tu. Apa pun, tak lah bercita-cita nak kejar RM sampai macam tu sekali.

    ReplyDelete
  15. Hi Siti Murni, ni first time I see this value.
    Wow! Banyak duit tu.
    Yours might be more value.....
    Have a nice day, Lee.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails