About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, January 19, 2011

I need a new environment!


Seriously, I'm starting to get bored with dis blog! Blog ini memerlukan pembaharuan, something new & fresh. Layout, background yang tiba-tiba terasa semak kepala hotak..hmm..kalau boleh I'd like to have the most simple blog that I could.

So far, belum ada idea & concept yang menerjah ke ruang fikir. Cuma terasa there is a needs for some 'fresh air' and some 'space' for my dearest diary! Something that is really me..different from any other...:(

And kalau boleh nak buang lah iklan nuffy tu...takde pekdah nya pun kat I..okay tak? tak okay? angguk? ke geleng nih..??

Your opinion please!

19 comments:

  1. Nuffy tu jgn buang, pi lah chk a/c, kot-kkot lah dah boleh cash out :-)

    I pun rasa macam kena change dah layout tp, cam sayanggg!

    ReplyDelete
  2. aritu kak ct ckp nak soh design header?

    ReplyDelete
  3. hehe, memang tak berguna pn iklan tuh, tapi saya punya dah 2 kali dapat tuai hasilnya...

    ReplyDelete
  4. LCA:
    Ada jugak u rasa sayang kat layout tu ea..hihi...dulu mcm tu jugak..tapi lately macam dah bosan sangat..
    malas nak check nuffy tu..hikhik..tak bape hinggit pun sha.

    BELALANG:
    A'ah..tapi mcm dok fikir2 lagi..kak ct bagitau belalang nanti ea..

    EELOBOR:
    Blog awak trafik tinggi..:) tak mustahil lah ada hasilnya..macam saya ni malas sesangat..hihi...cmne nak nampak hasil..

    ReplyDelete
  5. Nuffnand kena simpan...mana tau kenangan

    ReplyDelete
  6. ZEQ:
    Aloh...kenangan apa la sangat dengan nuffnang tu..baik ingat kenangan lain..hukhuk

    ReplyDelete
  7. Siti...

    terima kasih kerana sudi berjumpa dengan kakcik. Nanti kakcik buat entri tetntang pertemua tu.. Kakcik dan Abg Mus selamat sampai di rumah pukul 10 mlm tadi. :)

    ReplyDelete
  8. Ikutlah gerak hati. Ada perkara yang indah di mata orang, tidak elok di mata kita. Jika rasa cantik di mata sendiri, yakinlah, ia pasti juga elok di mata orang lain.

    ReplyDelete
  9. salam ziarah..
    bagi ayu...apa pun jgn ikut kata orang..
    kena gerak dr hatimu sendiri..
    all the best
    nuff jgn buang yer...

    ReplyDelete
  10. salam..
    jom pekena kopi panas..?
    sesuai dengan template baru ni
    nampak warm sikit..

    ReplyDelete
  11. KAKCIK:
    Alhamdulillah..dah baca entry kakcik..terima kasih..ada rezeki kita jumpa lg nanti naa..

    KAK AZIE:
    betui jugak noo....blog kita kan...wajah kita...ecece...:)

    ReplyDelete
  12. CITARASA RINDUAN:
    Terima kasih, sudi ziarah & komen.
    Nuff kena simpan yer..hmmm..okey2...akan cuba..hihi, tapi tak janji.

    ZULKBO:
    Salam..entah la sesuai ke tidak. klu sesuai bak kata bro zul, alhmdulillah..saya kan peminat kopi..ekeke..kopi panas dua!

    ReplyDelete
  13. HAMIZAH:
    itu lah..leave us with no other choice..

    MIECYBER:
    ye tak yer jugak kan...

    ReplyDelete
  14. haiyaaaa...lagi mau kasik tukarr...hehe

    eh, i pun rasa nak tukar je, tapi malass pulak nak melayan... :(

    ReplyDelete
  15. ok2 ok 2 ok ok2..hehhe...kadang2 ila fedup jugak...bukan hapa...coz malas ja...heheh

    ReplyDelete
  16. Rasanya layout ni dah ok... tp terpulang pada Siti.. Kak Nida ni pun suka yg simple...

    ReplyDelete
  17. FA'ATIP:
    Kak fa..betul la..semangat nak tukar kemain..tapi bab nak merealisasikan penukaran tuh..alahai..maleh pulak teman..

    HONEYBUNNY:
    ila tuh selalu malas..babap montot tu baru taw..hihi..

    NIDA:
    Kan..rasa macam dah okay. cuma background tu mungkin saya kena cari lagi yang betul2 sesuai..ni guna yang standard je nih.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails