About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, February 17, 2011

AD+IZ karya Eury Athena

"Aku cuma berpeluang menjadi kekasihmu selama tiga jam, tiga puluh minit, tiga puluh sembilan saat..untuk itu, izinkan aku menjadi pencintamu buat sepanjang hayatku"



Bab 10, mukasurat 153..betapa slow nya pembacaan kali ni. Sayang ! Sayang..tak baca awal-awal. Novel ni sangat best. Make me laugh dengan tak semena-mena nya di tengah malam semalam. Hehehe....kelakar & lovey-dovey!

Novel tulisan Eury Athena ni berjudul AD+IZ, I pinjam dari cik puan comel lote si Ainee Darweena. *Psst...thanks Ainee...novel ni best & buat akak senyum semula (sambil berangan-angan nak jadi AD yang beruntung dapat IZ)..hehe

Can't wait to finish reading this....hopefully, happy ending to both AD and IZ. Dah lama tak baca novel cinta, sekali baca dah jadi ketagih pulak. Hopefully, dapat habiskan menjelang weekend. Ada lagi buku sedang menunggu queue...:)

15 comments:

  1. ishhh...bagusnya hang ...suka benor membaca...teman...? baca drawing tetiap ari....ahakz

    ReplyDelete
  2. kak ayu ada 3 buku belum diusik..
    nie baru abiskan 2 buku..hehehe

    ReplyDelete
  3. baca novel cinta cintun paling best....layan ja..hehhehe

    ReplyDelete
  4. hehe kalau dapat novel yg best susah nak stop baca kan.. :)

    ReplyDelete
  5. wah wah wah...
    akak....
    best kan?????
    kat umah aine ada lagi novel cinta komedi mcm tu! kalo nak lg, bgtau okey!!!!!
    selamat membaca! :)

    *ainee mmg ketagih baca novel! huhuhu...*

    ReplyDelete
  6. JEBATEJA:
    Membaca tu patut dijadikan budaya..tak kisah la walau ko cuma baca drawing..hehehe...

    CITARASA RINDUAN:
    Chaiyook Ayu..go! go! Ada satu buku lagi tu....heee :)

    ReplyDelete
  7. HONEYBUNNY:
    Yalah, lama tak baca novel, best pulak. Biasa akak baca buku motivasi je..novel english..penghayatan tak sama macam novel kreatif berbahasa melayu..

    LADY OF LEISURE:
    Itulah..buat apa pun tak senang duduk dibuatnya, teringat nak sambung baca novel tu...hehe

    ReplyDelete
  8. AINEE:
    Nampaknya ainee memang kaki novel..hehe...:)
    Insyaallah, memang nak pinjam lagi..mekacih yer ainee...

    ReplyDelete
  9. salam..
    budaya membaca memang bagus
    selamat membaca dabn membaca

    ReplyDelete
  10. ZULKBO:
    terima kasih daun keladi..:)

    ReplyDelete
  11. kak ain dah bace buku tu...bestkan...

    ade lagi yg masih menunggu untuk dibace...yg nak beli pun masih ade....

    ReplyDelete
  12. wei..buku ni aku dah baca..tak abih..aku pow member aku pnya hehe...nt jom pi mph..ada buku aku carik..kt popular tadek.

    ReplyDelete
  13. 1st time tau tentang novel ni... my BFF forever yang btau... huhu... sekali baca terus jatuh cinta... novel2 kaki novel sekarang mmg tgh naik...

    salam kenal. jom singgah blog fda...

    ReplyDelete
  14. RIZWAN'S SWEETHEART:
    Thanx singgah komen fda dear..senang2 nanti i gi lawat blog u ya..:)
    Ayat2 dalam novel ni bersahaja kan...memang best.

    NADIA:
    Laa...apsal baca tak abis..kelakar tuu..cuma dekat2 ending tu memang dah a bit serious..i sampai leleh air mata u tau..huhu. Jangan kata MPH..Borders ngan chowrasta pun i nak redah nanti..book-hunting instead of man-hunting..hehehe

    ReplyDelete
  15. AINNORAINI:
    Kak Ain pun kaki novel jugak??caya lah! Nanti leh kot pinjam novel2 koleksi kak ain..:)
    Keep up your interest in reading kak ain..chaiyook!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails