About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, March 25, 2011

J.PoPs from J.Co Donuts & Coffee

Pagi jumaat yang indah permai, bos I melangkah masuk office dengan senyuman di wajah sambil menghulur ini kat I...



Tadaaa...! J.PoPs baby donuts from J.Co. Kalau kat Penang cuma boleh dapat di Queensbay Mall je..*nampak sangat semalam bos eating out dengan family kat sana..harus dihindarkan nih..kantoi kang!


Alhamdulillah..rezeki hari jumaat. Walaupun perut baru je dialas nasi putih lauk sambal sotong, keenakan donut J.Co. memang tidak dapat ditepis. Ada 12 variant in 24pcs box. Nama pun baby kan..tak la full sangat tika memakan nya..macam main2 makan..:) Ada a few variant yang I tak pernah rasa...too sweet lah! Orang yang tak suka makan manis, mesti tak gemor jugak nak menelan nyer. But I dont mind..*orang nak please I la tu...last week kan I kena marah buta...ekeke.
Tengok tu, entah-entah bos dah niat baik, I pulak ingat bukan-bukan..haish..Siti Murni..jangan buruk sangka..tak baek! Alah..I bet, the other office di Kulim pun dapat same thing hari ni..haha...topik hangat untuk diperkatakan. Sebab -- bos I ni teramat la jarang nya nak treat staff dengan makan macam ni. Rasanya been ages lah dah tak ada lunch and get together except for our annual buka puasa buffet. Anyway...thanx boss. *dah ucap mekacih kat dia tadi..sambil tersengih dia jalan keluar..next time beli la lagi...

22 comments:

  1. Sia bagi kat Siti saja, atau semua orang dapat tu? Sedap nampaknya...

    ReplyDelete
  2. huwa....
    jeles nya!!!!
    td pi qbay, ingat nk singgah j.co la.. tp bila da makan kat manhatan fish market, kenyang x hingga2, smpai lupa kat donut tu!

    ReplyDelete
  3. alamak....sedapnya donut....tak baik hang buat org terliur...dosa taw...cuba bg sket....dapat pahala..manjang kan sedekah org aka bos hang tu....ahakz

    ReplyDelete
  4. queensbay mall, dah nak dekat2 ngan jusco gak tuh. huhuhuhu, siti & jusco tak dapat di pisahkan. elok bukan siti nurhaliza lagi hadi duta aeon, tapi cik siti murni. huhuhuuh

    ReplyDelete
  5. baekkknyer bosss....bak syikit....

    ReplyDelete
  6. KAKCIK:
    Dia hulur kat saya, tapi takkan la saya nak makan sorang..banyak tu..so..share la kat ofis tu, makan ramai2..rasanya maksud dia pun macam tu.

    AINEE:
    Uwaaa...ada org makan kat pasar ikan manhattan...dah la lama tak pi...

    ReplyDelete
  7. ZEQ:
    Bos I suka marah silap orang..nak tukar jugak ka..?ekeke...

    JEBATEJA:
    Cheq bukan tak mau bagi hangpa rasa..tapi dah hangpa semua dok jauh2 belaka..kalau dekat cheq memang panjang kan lagi sedekah tu...hihi

    ReplyDelete
  8. EELOBOR:
    kite tak sebut jusco pun..kite sebut queensbay je..ekeke. okey2..nanti kite sebut tesco, parkson, cold storage pulak ea...hihi

    CIKGU NURIN:
    Baik ada maknaaa tu...hihi..
    mudah-mudahan selalu2 la dia membelanja kami di office tu...hehe. nak jugak? boleh..mai sini...

    ReplyDelete
  9. wah... kalau hari-hari bos buat begini, semakin montel ler adik Siti kita ni..hehe

    ReplyDelete
  10. lama tak makan benda alah ini, dua hari lepas beli kat crispy creme

    ReplyDelete
  11. Hello Siti Murni, saya suka ni....with iced coffee.
    But more prefer the plain ones.
    And these J'pops looks cute and delicious.
    How many you ate? Ha ha.
    Lee.

    ReplyDelete
  12. manisnya....rasa sesekali boleh tp kalau selalu leh muak kan

    ReplyDelete
  13. Assalam

    Sedapnya donuts... manisnyerrr... takleh makan banyak tauu...

    ReplyDelete
  14. KAK NIDA:
    Hehehe..ada kemungkinan tu kak...:)saya takut dia yang tak terbeli nanti kalau hari2..hehe

    SHARINGINFOZ:
    Bendalah ni takleh makan selalu..boring nanti..hehe

    ReplyDelete
  15. MIECYBER:
    Ramai jugak penggemar donut kan..

    UNCLE LEE:
    Yes, they r cute..so 'sayang' to ate but however..I ate 5pcs of them..haha
    Iced coffee is your favourite..i know..i know..hehe

    ReplyDelete
  16. SAHROMNASRUDIN:
    Yer..manis..kalau teringin sangat makan lah..no harm. jangan diambil berlebihan, dah jadi mudarat pada kesihatan lak nanti..

    MAMAWANA:
    Assalam..
    terima kasih..singgah dan komen.
    Insyaallah..makan sekali sekala je..:)

    ReplyDelete
  17. siti...
    ku rindu kamu..
    lama tak singgah sini..
    thanks selalu beri nasihat dan kata2 semangat pada setiap entry kak ayu..


    ehem!!!
    tiap minggu bos bagi sedekah....memang baiknya bos kamu

    ReplyDelete
  18. bos baik ada makna tu...heee gurau je...

    ReplyDelete
  19. CITARASA RINDUAN:
    Ayu...kite pun rindu kamu jugak..kalau senyap tu..bz la makna nya..hehe.
    Owh..tak ada masalah..that's wht frens are for kan...?:)

    SHAM:
    Hehehe.....makna nya dia nak tambah keja la tu...hehehe

    ReplyDelete
  20. vavava.... seronoknya..
    sampai tak terkomen .
    hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails