About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, April 7, 2011

cun bertudung tembam

sila klik untuk membesar bagai johan..huhu


Siapa punya kerja ni..???ce citer cepat...cepat mengaku??!!

Gara-gara gatal tangan nak click keywords analysis -- sekali dapat 'cun bertudung tembam'. Lain-lain keyword masih la boleh diterima..cuma yang satu ni je..bunyi nyer weird sangat okeh!!




p/s: I cun bertudung tapi tembam kah???huhu....perasan tak sudah-sudah la Siti Murni..




14 comments:

  1. hahahaa...pergh keyword yang di cari. memang tak boleh blah per... huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Diorang nak cari apa sebenarnya ya...?

    Tapi Siti mmg cun....:)

    ReplyDelete
  3. salam..
    ermmm..empunya blog la nih
    cun tembm bertuduh..
    he he..

    ReplyDelete
  4. waka...waka....ada ke tudung tembam...or...hang yg dah tembam...ahakz

    ReplyDelete
  5. nnti sy gune keyword cun bertudung litup erk hehehehheee

    ReplyDelete
  6. hahahhaha...ayu angkat tangan tinggi2...heheheheheh



    PS: rindu singgah sini

    ReplyDelete
  7. merepek repek la diorng ni taip :p

    ReplyDelete
  8. EELOBOR:
    tu lah..keyword sungguh tak bleh blah...adehh...

    SHARINGINFOZ:
    yang kita tak jangkakan..

    ReplyDelete
  9. CIKGU NURIN:
    entah la diorang..semua benda nak di 'google' nyer...hehe..termasuk la saya pun..

    ZULKBO:
    Bro zul..mungkin ada benarnya. Pernah saya buat satu entry pasal saya yang semakin tembam pipi..adoi..tak pasal2 pulak kan..

    ReplyDelete
  10. AINNORAINI:
    kak ain, sunggguh melangit pujian mu..aku tak biasaaa...hehe...nak start menyanyi dah ni. Takde cun nye kak ain..saya lebih suka manissss je..hehe...

    JEBATEJA:
    Tudung tak tembam, tapi cara pemakaian tudung memang boleh menampakkan seseorang itu lebih tembam..itu diakui...cheq tak tau lagi dah nak pakai tudung macammana...sebab cheq memang tembam kot...adehh..hehe

    ReplyDelete
  11. SAHROM:
    cuba google tengok..boleh sampai blog ni tak...hehe..rasa macam tak boleh je...:)

    BAHULU OREN:
    tu la kan...haih..lawak pun ada...! :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails