About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Thursday, April 21, 2011

Solusi


Sedang mula berjinak-jinak membaca majalah 'Solusi'.

Isu kedua yang I beli.

Banyak pengisiannya berkisar tentang motivasi dan fardu ain. Sesuai untuk dimanfaatkan oleh orang yang 'baru belajar' seperti I.

Heavy reading...awas, jika mengantuk. Standard la, kalau baca topik berat, berilmu ni memang syaitan suka calitkan celak kat mata kita kan....

Sememangnya satu cabaran jugak nak menghabiskan setiap satu issue. Takpe, pelan-pelan kayuh...!! Yang pastinya, majalah ni best okey!


p/s: dah lama tak membeli 'CLEO', 'HER WORLD', 'FHM' dan seketurunan dengannya. Faedah yang I dapat dengan membeli majalah-majalah berkenaan ialah -- duit abis asyik beli kosmetik dan personal accessory.

13 comments:

  1. Thanks for sharing about this magazine....

    ReplyDelete
  2. SHARINGINFOZ:
    u r most welcome...sharing is caring! :)

    ReplyDelete
  3. Amin. Syukur. Doa saya juga,tahun lepas lagi

    ReplyDelete
  4. oh thanks. nanti aku cuba cari

    ReplyDelete
  5. salam
    semenjak ada streamyx kat rumah ni..dah jarang beli buku ngan majalah ngan surat kabor..melainkan buku teks sekolah jek...semua baca pakai intenet heheh

    ReplyDelete
  6. saya pun slalu juga beli ni..ada je kat CALTEX

    ReplyDelete
  7. biasa gitulh dik kalu buka2 ilmiah..mata berat semacam jerrrr...lawan jgn xlawan!!!!

    ReplyDelete
  8. sama la kita kak...
    ila kalau baca sikit....dah mula mengantuk...

    main i=tenet xdak pulak nak mengantuk..hehe

    ReplyDelete
  9. sy suka majalah I keluaran karangkraf..byk info gak :-)

    ReplyDelete
  10. ZEQ:
    Alhamdulillah..:) terima kasih atas doamu..

    ROZAMI:
    welcome...:)

    MIECYBER:
    sila lah...:)

    ReplyDelete
  11. AZMAN JINKAMEN:
    owh..itu biasa..rasanya ramai yang pilih untuk baca secara online..lebih mudah.

    IMANSHAH:
    bagus kan contents majalah ni.

    NZA:
    itu lah kak...ada je..mengantuk lah..tv program best lah...dok melawan la ni kak..hehe

    ReplyDelete
  12. HONEYBUNNY:
    A'ah...memang pun..kalau bertenet..idak pulak ngantuk yer...pelik..pelik.

    SAHROMNASRUDIN:
    same to me. selain majalah ni..suka jugak baca LIBUR.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails