About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Friday, April 29, 2011

tak-ada-idea-nak-letak-title-post..

Banyak hari tak buat entry, sampai 3 kali enter password for blogger sign-in.
*sigh*

Banyak cerita boleh published. Tapi...tak rasa nak buat entry!

Sebab...

Berjauh hati. *tak ada pun yang rasa kehilangan atau cuba mencari
Merajuk. *tak ada pun yang nak pujuk

Sudahnya..

Pujuk je la diri sendiri Siti Murni oi! Kamu berblogging bukan sebab sesiapa, bukan juga untuk sesiapa..cuma kamu! *dialog merenung diri sendiri...



p/s: kalau kegembiraan mahupun kesedihan, perbuatan atau perubahan baik tak boleh dikongsi...duduklah di bawah tempurung. Tak usah bercampur, tak usah kenal mengenal..lebih baik jadi misteri & misery!

18 comments:

  1. sama la kak...

    kalau merajook xdak sapa nak pujokkk..hehe..

    meh ila pujook akak,akak lak pujook ila eh...hehe

    ReplyDelete
  2. jom lompat tinggi2... jerit2 macam orang kena sawan... ada kala seronok rasa buat camtu... hahahaa...

    ada kala juga diam is golden..

    sama la kalo merajuk, sendiri cari obat happy kan diri..

    ReplyDelete
  3. bak kata ramli sarip, menulis bukan kerana nama..

    ReplyDelete
  4. kak ain boleh pujuk...
    jgn merajuk tau...nnt tak manis muke tu...

    ReplyDelete
  5. itulh corak hidup, diuji n truji...ada kala bahagia, ada kala derita.......

    ReplyDelete
  6. HONEYBUNNY:
    Ila pujuk akak..akak pujuk ila eh...erm...bernas jugak idea tu.
    nanti kita cuba try test k..hehe

    MULAN:
    Pun idea yang bernas...gi tempat yang tinggi, jerit puas-puas...mesti ok sikit lepas tu kan.

    ReplyDelete
  7. IM:
    Ya..betul! Lebih baik menulis dari hati untuk hati..bukan untuk dibangga-banggakan...kan? :)

    AINNORAINI:
    Owh..terima kasih kakak ku...:)
    Tak merajuk dah kak..saya dah senyum2 ni baca komen akak..hehe

    ReplyDelete
  8. NZA:
    Ye jugak kan kak...
    takkan lah selalu saja kita bahagia..sesekali ada jugak masam pahit nya..

    IMANSHAH:
    Huhu...merajuk dengan orang...dan bukan dengan beruang..ekeke...
    Biasa la perempuan kan..bila rasa kurang diberi perhatian..mula la terasa hati.

    ReplyDelete
  9. kenapalah sedih noooo entry ni? Dukacita ke? Cheer up!! Cheer up!!!

    ReplyDelete
  10. kenapalah sedih noooo entry ni? Dukacita ke? Cheer up!! Cheer up!!!

    ReplyDelete
  11. LCA:
    Memang sedih lorr...sadiss jugak lagi! thanx sha..:) now a bit ok...sedih sendiri cari! deserve me right kan..hehe

    ReplyDelete
  12. Hi Siti, sometimes kita ada mood, kan?
    But take it easy....just blog from your heart....
    You keep well......have fun.
    Lee.

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum..

    nape sedih nie..jangna sedih erk..sy support blog awak nie..kalau online, saya tak lupa singgah tau, insyaAllah..

    ReplyDelete
  14. hohohoho....meh sinih nak pujuk dik ct

    ReplyDelete
  15. UNCLE LEE:
    thank you. Appreciate your advise..:)
    blog from our heart...i'll remember that, uncle..:)

    SAHROM:
    Terima kasih yer awak. sungguh supportive. terharu pulak saya..:) Insyaallah akan terus berblogging..tapi sejauhmana kerajinan membuat entry tu tak pasti lah..

    ReplyDelete
  16. EELOBOR:
    kalau nak pujuk kena belanja! ekeke...:)

    KAK MIZAH:
    Tak merajuk dah kak...dah okay dah...insyaallah..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails