About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, June 29, 2011

Wordless Wednesday: CIMB Aviva Takaful PA SmartPro

18 comments:

  1. mmg smart...

    singgah kat sini jap...dah nk balik dr opis ni kene,hari ini jadi mak supir..en somi tak de.. bye dear...

    ReplyDelete
  2. ni soalan dr org yg selalu blur2 xtahu apa.

    2 apa 2?hihihi

    jgn mrah jat..

    ReplyDelete
  3. macam-macam skim takaful now ni.. akak pun ada orang CIMB call pasal skim ni...

    ReplyDelete
  4. x akan beli apa2 dah dari cimb. x akan. nehi. no.

    ReplyDelete
  5. DINAS:
    Why 'nehi'..???hehehe...itu lah yang last kot...no more after this..udah letih membayor...

    CHIK NA:
    Saya pun sign-up sebab belum ada Takaful PA..join ajelah, sebab merge dengan account satu lagi...

    ZATI:
    Hehehe...okey2..tarak hal lah Jat...orang kata malu bertanya sesat jalan..kans..
    contract takaful PA CIMB..baru je dapat..tengah meneliti. :)

    KAK AINNORAINI:
    Yang smart tu CIMB...diorang smart kalau pasal buat marketing! Happy birthday kak ain..japgi saya pegi buat lawatan sempena hari lahir occay...:)

    ZEQ:
    Ada orang cakap..awak tu yang 'smart'...:) saya masih rasa awak tak aci..okey..!

    ReplyDelete
  6. last week org CIMB call akak ofer insuran nie..maklumlh pelanggan tetap....
    ttp yg malas tu nk terus confirm nk ke idak......

    ReplyDelete
  7. NZA:
    seboleh-bolehnya kaji dulu keperluan insuran ni. macam saya memang tak pernah sign up polisi PA ni..so sebagai permulaan okey kot. diorang kalau call memang kalau boleh nak kita terus confirm je..tapi nasib baik lah saya dapat offer thru surat n account statement..ada masa untuk fikir.

    ReplyDelete
  8. Hi Siti, I'm with Aviva with car and home insurance here.
    Lee.

    ReplyDelete
  9. Selamat pagi kahamis siti murni

    kak ayu ada insurans y murah2 jer..

    ReplyDelete
  10. plan apa tu? I tak FAham Ingggelishh laaa...

    ReplyDelete
  11. Langgan plan smart belum tentu plak kita dapat pakai menyemart... heheheh

    Mereka yang Kukenali (7): si “Nothing Special...”

    ReplyDelete
  12. den baru nak tanya....apa ke benda tu...Jat dah tanya.....ahakz

    ReplyDelete
  13. cimb lom call saya pun..hehehe

    ReplyDelete
  14. orang kata Smart, Kak Nida pun nak kata Smart gak ler.. walupun tak berapa nak faham sebenaunya

    ReplyDelete
  15. KAK NIDA, PAPA MIFZ:
    Ya..pelan insurans takaful..:)

    MAYA AMIR:
    Awak pun sign-up insurance ni..?:)
    sama lah macam tu..

    JEBAT:
    disebabkan Jat dah tanya..maka jawapannya sama seperti yang kite jawab kat Jat eh..hihihi.

    KAK AZIE:
    Itu dah pasti kot kak azie oi...hehehe...yelah...sebahagian kos nak 'menyemart' dah habis ke pelan SMART...hihihi

    MIE:
    Smartttttt!

    KAK FA:
    wah3...u fandai yer kak fa..tak fandai inggelish ke low profile..u kan cikgu i...mesti fandai kans...kans...:) ekekke...

    CITARASA RINDUAN:
    Ayu...sama la jugak ni..tak mahal pun pelan ni, ambil ikut kemampuan. Kalau ambil pelan mahal2 pun nanti sengsara nak bayar pulak...rugi kan..

    UNCLE LEE:
    I see....means you are one of Aviva's loyal customer lah...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails