About Me

My photo
Author of this blog, a muslimah, an executive, a daughter, a sister, a leader, the coffee-addict, a book-worm, a traveller, always a listener and story-teller but never attention-seeker!

Tick tock..

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, July 19, 2011

Siapa kakak, siapa adik...???

Muahahaha...entah la nak panggil entry ni perasan atau apa..tapi perasan sikit-sikit boleh kot kan...ihihihi..!!

Lihat pic kami berdua...terbaru, yakni last weekend. Sila abaikan muka pucat saya..! Apa sekalipun pandangan dan tanggapan kalian..sukacita dimaklumkan..orang lain sering salahsangka akan status kami berdua.


Semua yang meramal...salah sama sekali. Menyangka adik saya adalah kakak sebenarnya..dan saya adalah adik..hehe...terperasan sebentar..!

Actually, saya sendiri tak tahu kenapa ramai yang menduga macam tu. Tak ke saya kelihatan lebih matang dari adik saya..?? Isn't it...???*ini soalan sengaja bikin panas..!

Sapa berani teka beza umur kami berdua...??jeng jeng jeng...sila la teka!



P/s: saya menjangkakan blog ni bakal jadi blog perkongsian kami berdua. Sesuai dinamakan "Sister's Little Diary"..biar saya menulis dan adik saya jadi contributor untuk photo-photo kat sini...okay tak...???

20 comments:

  1. Tak silap kakcik, bezanya 4 tahun, kan? :)

    ReplyDelete
  2. dah habaq, konpem la tau sapa adik sapa kakak, nak teka pun dah tak adil dah, hehe

    setuju dengan hal perkongsian tu sebab cantik2 gambar yg dia snap, i like!

    ReplyDelete
  3. Okaylah tuuu. Sesuailah adik badik, kongsi kefemesan sama-sama dalam blog ini.

    ReplyDelete
  4. x kisah la murni sape adik sape kakak yg penting dua2 sama cantik dn sweet. hihihi

    agak2 jer tau..
    murni umur 25 thn
    adik 22 thn

    ReplyDelete
  5. alamak..ila xtahu la beza berapa tahun neh...hehe..

    akak muka bulat...adik akak muka panjang....xsama muka kan..macam ila jugak la...muka bulat adik muka panjang...hehe...

    ok ja share blog dgn adik beradik....sharing is caring kan..hehe

    ReplyDelete
  6. hem hem hem rasanya beza 2 tahun.hihi

    ReplyDelete
  7. 22 kakak pasai 22 ada adik..hee

    ReplyDelete
  8. beza umo xjauh la tu kot...dlm 2-3 thn.....

    ReplyDelete
  9. nge3..setakat ni tekaan belum ada yg betul2 tepat..hampir tepat ada. keke..cpt2.teka lg. sape betul, lanjer teh ais satuuu...!

    ReplyDelete
  10. Jujurnya Kak Azie dulu nampak adik kakak itu sangat berbeza. Tapi sejak DikNa kahwin, dia nampak semakin matang dan hangpa berdua nampak macam rakan sebaya!

    Sebal: Bahasa Indahnya ialah Kesal...!

    ReplyDelete
  11. kira ada 2 admin la moderate blog nih yer? yang belah kanan nampak lebih younger lah

    ReplyDelete
  12. eh...eh....2 2 jadi blogger...sape yg nak ku sakat....ahakz

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. ooohhh sy tidak begitu tua...atau kakak sy yg begitu ke budak kampusan? kekekeke....

    * sy asal dr blogger..tp blog da malas nk update. sb my interest more to photoshoot...so skrg ni asek ngn DSLR je. so ada pic cun2..kasik kak ct. biar dia je blogging. hehe

    ReplyDelete
  15. bezanya sekitar 5 tahun heheheeeee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails